dinsdag 9 augustus 2016

Briketten maatbeker weber

Briketten maatbeker weber

Bekijk het assortiment Briketten van Weber. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Kom naar de Maatbeker Koning. XXL Korting - Alles op Voorraad! Specialistisch advies nodig?


Het grootste aanbod Briketten online. Shop alles voor een geslaagde Barbecue! Deze houtskoolbarbecue is gebaseerd op Amerikaans ontwerp.


De ronde deksel zorgt ervoor dat de hitte gelijkmatig wordt verdeeld voor het beste resultaat. De speciale handgrepen zijn hittebestendig en gemaakt van weerbestendig thermoplastisch materiaal, dat jarenlang meegaat. De brikettenmaatbeker is ideaal voor het doseren en verdelen van de briketten. Dompel onder in het geluid van knisperende briketten en de rijke, uitnodigende geur van rook. Blijf trouw aan de moderne versie van de kogelbarbecue waar het allemaal mee begon - de Classic Kettle.


Dit is de essentie van barbecueën op houtskool. Het menu is gepland en aan alles is gedacht. Het ritueel van grillen op houtskool vormt een perfecte combinatie met de innovatieve functies en de wow factor van de Master-Touch GBS houtskoolbarbecue. Verder beschikt deze barbecue over een briketten maatbeker en een. Ook een briketten maatbeker wordt meegeleverd bij de Smokey Joe.


De zijkanten van het rooster zijn scharnieren waardoor je op elk moment briketten bijvult zónder het rooster van de ketel te halen. De barbecue voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van Weber. De handgreep op het deksel heeft een hitteschild waardoor je het deksel veilig oppakt. Daarnaast krijg je er een handige briketten maatbeker bij. Zo voeg je veilig en gemakkelijk precies de juiste hoeveelheid briketten aan de barbecue toe.


Bevestig de bijgeleverde brikettenrails op het onderrooster en verplaats briketten naar keuze om de warmte precies daar te krijgen waar u wilt. Kies uit 2producten vanaf € 50. Het GBS grillrooster is de basis voor een systeem met talloze uitbreidingsmogelijkheden voor. Het GBS RVS grillrooster is de basis voor een systeem met talloze uitbreidingsmogelijkheden voor onbeperkt barbecueplezier.


Kortobarbecueën was nog nooit zo makkelijk en zo veelzijdig! Nieuw aan deze barbecue zijn de verhoogde dekselhandgreep met hitteschild en de briketten maatbeker voor het doseren en verdelen van de briketten. Door de kussenvorm is de briket sneller aan te steken en de speciale grootte zorgt voor de perfecte hitteverdeling. One-Touch Original Ø cm. Deze klassiek gevormde brikettenbarbecue met geëmailleerde deksel en ketel is voorzien van het.


U kunt met dit systeem het as van de barbecue eenvoudig laten vallen in de opvangbak. Weber Performer GBS Ø57cm Houtskool BBQ. De opvangbak is gemaakt van aluminium en kan na gebruikt schoon gemaakt worden.


Bespaar tot wel via kiesproduct.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts