vrijdag 5 augustus 2016

Barbecook spring

Barbecook spring

Kies uit producten vanaf € 1699. Mit unserem Preisvergleich sparen! Specialistisch advies nodig? Oerdegelijke basics, jouw ideale eerste gasbarbecue!


Barbecook spring

Zijn elektronische ontsteking zorgt voor een veilige, eenvoudige aanmaak. Hoewel, je weet wel heel goed hoe je een gezellige sfeer creëert tijdens het barbecueën. Barbecook Spring 2Gasbarbecue - brander - Zwart.


En vergeet het opeten niet. Doe jou dan maar een gasbarbecue met niet teveel poespas. Met deze barbecue maak je no-nonsense gerechten voor maximaal personen.


De hoofdbranders ontsteek je gemakkelijk met de elektronische ontsteking. De buitenkeuken heeft daarnaast een zijbrander voor het bereiden van bijgerechten en soepen. Op de zijtafel maak je je gerechten alvast klaar. Deze gasbarbecue is uitgerust met krachtige branders, om direct en indirect te grillen.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Eerlijk is eerlijk, jij bent geen barbecue-expert. Hij beschikt over een groot grillrooster, een warmhoudrek, branders en een dekselthermometer. Dat (en mooi vlees) is alles wat je nodig hebt voor een geslaagde barbecue met maximaal personen. Tijdens het barbecueën is de juiste temperatuur van groot.


Barbecook spring

Deze buitenkeuken beschikt over twee krachtige branders en een geëmailleerd stalen grillrooster waardoor perfecte grillresultaten bereikt kunnen worden. Je hebt de beschikking over een groot grillrooster, twee krachtige branders en een dekselthermometer. De deksel en de kuip zijn zwart gekleur waardoor niet elk vuiltje te zien is.


Ook is de buitenkeuken voorzien van een chromen warmhoudrooster. Op de drie branders kun je groenten of vlees grillen op de draadstalen braad- en grillroosters. Voor het aansteken van de barbecue gebruik je de elektronische ontsteking. Een prettige gasbarbecue voor het hele gezin. De duurzame gietijzeren roosters houden de warmte beter vast en.


Toch hoef je de comfort van een keuken niet meer in te leveren. De gasbarbecue heeft een geëmailleerd stalen grilrooster, dat roest zoveel mogelijk tegenhoudt en makkelijk schoon is te maken. Ideaal voor een avondje met familie of vrienden, toch?


Het rooster is groot genoeg om voor ongeveer personen te grillen. Solide barbecue-uitrusting, het ideaal instapmodel binnen alle gasgrills! Help anderen en geef jouw mening over dit product. Het kookoppervlak bestaat uit gietijzeren grillroosters van bij centimeter en een net zo grote plancha waarop u vis, groenten en andere gerechten kunt bakken. Daarom streven ze naar gebruiksgemak van begin tot einde.


De barbecue is voorzien van krachtige hoofdbranders in inox met een vermogen van 10kW. Deze barbecue wordt geleverd met twee inklapbare zijtafels. Maar wel in een stijlvol en modern jasje. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Gratis bezorging vanaf 20.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts