donderdag 18 augustus 2016

Maaidek husqvarna

Jetzt Sortiment entdecken. Abonnieren und sofort 15€ erhalten. Wir schaffen Platz für Neues. Werkstatt ausstatten und sparen! Onze Riders, zitmaaiers, zijn het perfecte voorbeeld.


Gratis verzending husqvarna rider r112c incl. Husqvarna Rider R112C incl. In plaats van verschillende machines aan te schaffen, kunt u ook denken aan een zitmaaier met een uitgebreide reeks accessoires. Schnieders heeft allerlei onderdelen op het gebied van tuin- en parkmachines.


Diverse maaidekken, motoren en tandwielen zijn bij Schnieders vekrijgbaar. Combineer uw prachtige Rider uit de 300-serie met een maaidek van het hoogste niveau. Dit model is uitstekend geschikt voor u wanneer u een maaier uit de 300-serie heeft en u het grootst mogelijke maaidek voor deze serie wilt.


Daarnaast heeft BTN de Haas ook verschillende aanbouwmachines en brandstoffen in het assortiment, voor een goede werking. Rider 15 Rider 1 Rider 16H, Rider 1enz. Het zware dekontwerp bestaat uit 1-delig gestempeld staal. BioClip en achteruitworp maairesultaten biedt.


Geschikt voor huiseigenaren die hoge efficiency, gebruiksvriendelijkhei superieure manoeuvreerbaarheid en een plezierige rit wensen. Zwevend maaidek Het zwevende maaidek volgt de grondcontouren, waardoor het gazon niet wordt beschadigd. Instelbare hoek Mogelijk om maaidekpositie aan te passen, om altijd een perfect maairesultaat te bereiken. Transparente benzinetank Grote, transparante tank maakt het gemakkelijk om het brandstofniveau te controleren.


Maaidek husqvarna

Light quilted jacket with padded fillings. HUSQVARNA RIDER R 3TXs AWD frontmaaier excl maaidek € 359. Dé tuinmachine nieuwsbrief. Het maaidek kan eenvoudig in de servicepositie worden gezet na het maaien en zo eenvoudig worden schoongemaakt. Met deze Rider kunt u veel meer doen dan alleen uw gazon maaien.


Door diverse accessoires zoals sneeuwschuif, aanhanger, verticuteerhark en strooier kan de Rider het hele jaar door uw tuin onderhouden. Hooghiemstra Hardegarijp BV - al meer dan jaar specialist in gazon-, tuin- en parkmachines. Wij hebben diverse riders. Niet alleen de prestaties zijn belangrijk, maar. Online bestellen, afhalen of bezorgen!


Maaidek husqvarna

Geïnteresseerd in onze producten? Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. Gebruik messen voor (107cm) maaidek.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Maaidek – Combi 155X Hoogwaardige combi-maaidekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts