vrijdag 19 augustus 2016

Blokhut 250 x 300

Tot korting op het grootste assortiment blokhutten van Nederland. Hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Duizenden blokhutten nu inclusief eerste aankoop korting zeer scherp geprijsd! Bouw je blokhut of tuinhuis nooit direct op gewone zandgrond!


Ook al is hout een relatief licht materiaal,. Dit is onze houten blokhut Stig, al enkele jaren een populair model. Goedkoop en snel geleverd. De funderingsmaat is 4x 2cm.


De blokhutprofielen zijn mm dik. Blokhut Bonte Kraai 3x 250. Ook met luifel leverbaar, bekijk de mogelijkheden! Voldoende opbergruimte gecombineerd met een mooie houten veranda. Exclusief en toch betaalbaar.


De gelamineerde shingles geven een fraai kleureffect op het dak. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Dit tuinhuis wordt geleverd in kant en klare wanden op een stevig regelwerk.


Wat zit standaard bij de prijs van de blokhut inbegrepen? Deze blokhut wordt compleet bij u thuis afgeleverd. U heeft de keuze uit diverse stijlen en maten blokhutten. Casco bouwpakket inclusief: Hoge drempelloze deur voorzien van echt glas, 18mm OSBdakhout met dakshingles (jaar garantie), alle bevestigingsmaterialen en duidelijke montage handleiding. Azalp heeft voor elk wat wils op het gebied van blokhutten.


Blokhut 250 x 300

Daarnaast is maatwerk ook mogelijk! Zo kunt u kiezen voor een blokhut met of zonder veranda, een plat of schuin dak en een rond of vierkant model. Wij kunnen u een blokhut leveren die helemaal voldoet aan uw wensen en behoeftes. De kapschuur is uit te breiden met een overkapping, waarin u dan ook nog eens verschillende mogelijkheden heeft.


Voor elke hoeveelheid buitenruimte kunt u de ideale maatvoering samenstellen. Het tuinhuis van 2x 350. Het grootste aanbod tuinhuizen en blokhutten van Nederland.


Kom inspiratie opdoen in onze 35. Bekijk product Stel zelf samen. Zo is optimaal genieten van je tuin leuker dan ooit te voren. EPDM rubberfolie dakset compleet € 2euro Wij hebben ruim. Onze huismerk Azalp blokhutten zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit Noord-Europees Vurenhout.


Er wordt gebruik gemaakt van een traditionele stapelbouwmethode met zeer sterke winddichte hoekverbinding. Profiteer vandaag nog en geniet zo optimaal van het buitenleven! Technische gegevens van de blokhut 600x250. Stel dan eenvoudig uw eigen tuinhuis of blokhut samen en vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte van uw tuinhuis op.


Blokhut 250 x 300

Snel en gemakkelijk zoeken, vinden en online bestellen! Dit tuinhuis van Noord-Europees vurenhout heeft een praktische bergruimte en een leefgedeelte onder de imposante luifel van 2cm! Bij de Stig krijgt u GRATIS dakleer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts