maandag 29 augustus 2016

Tosti grill

Vind beste tosti apparaat het nu op Kensaq. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment tosti apparaten. Kindvriendelijke tosti -ijzers hebben een koude wand. Ook hebben we drie in tosti ijzers waarmee je de platen kunt wisselen voor grill of wafelplaten.


Waarschijnlijk was dit het moment dat de tosti geboren werd.

Nu is het een apparaat dat onmisbaar is in ieder huishouden. Ook al is het misschien een simpele snack, de tosti is al jarenlang een favoriet van velen. Je kan er dan ook alle kanten mee uit. Met of zonder kaas, met bruin of wit brood… Of gebruik eens een foccacia of Turks brood.


Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-. Koop bij online huishoudwinkel Blokker.

Met tosti -ijzers bouw je thuis je eigen tosti. Sommige tosti -ijzers hebben uitneembare en verwisselbare tostiplaten. Door de speciaal gevormde platen loopt de gesmolten kaas niet uit het brood.


Zo kun je bijvoorbeeld ook wafels maken. Zijn de platen van de tosti -ijzers uitneembaar? Dan wil je vast een tosti -ijzer kopen.


Handig is een ijzer met anti-aanbaklaag of met verwisselbare platen: makkelijk om schoon te maken. Misschien zoek je een tosti -apparaat met een regelbare thermostaat. Ook met een sandwichmaker en een compacte grill kun je tosti ’s maken. Zoek je een goedkoop tosti -ijzer?


Maak tosti ’s, panini’s en wafels of grill vlees, vis en groenten met de Trebs 3-in-Snackmaker. Ook als tafelgrill te gebruiken dankzij de 180° positie. Contactgrills kun je gebruiken voor het grillen van vlees, vis, groenten maar ook voor het maken van tosti ’s. Gebruik een contactgrill als tosti ijzer waarbij je een grilllaagje krijgt op je brood.


Je hebt daarbij geen olie of boter nodig en het voedsel wordt boven en onder tegelijk gegaard. Specialistisch advies nodig?

De grootste collectie tosti grills! Bespaar tot wel via kiesproduct. Wil je liever grillen met een groep vrienden of familie? Tosti grills tegen de laagste prijzen. Er zijn contactgrills met tosti -, wafel-, poffertjes- of gladde platen.


Kies dan voor een tafelgrill. Hoewel een tosti-grill vooral bedoeld is om lekkere tosti ’s te maken, speelt het uiterlijk van het apparaat toch een rol in de beleving. De meest tosti ijzers zijn wit, eenvoudig en zien er vooral praktisch uit. Het design van deze tosti-grill van Krups maakt het wachten op de tosti een stuk draaglijker.


Of bak eens Belgische wafels op de speciale wafelijzers. Een sandwichmaker is een goede investering voor je keuken omdat je hem multifunctioneel kunt inzetten. Wat je wilt bereiden met je tosti -toestel bepaalt voor welke type tosti -apparaat en welk topmerk je gaat.


Wat sommige mensen een nadeel vinden is dat de randen van de tosti te hard worden. Daarnaast zijn veel tosti ijzers alleen geschikt voor ‘klein’ brood en past een Nederlandse boterham er niet helemaal in. Vind gemakkelijk een goedkope tosti -ijzer, wafelijzer of contactgrill Vergelijk merken als Tefal en Princess en kies de beste aanbieding uit!


Een contactgrill is een ontzettend handig apparaat waar je veel verschillende gerechten mee kan bereiden. Het valt het beste te vergelijken met een tosti -ijzer, maar dan een stuk groter. Zowel aan de boven- als aan de onderkant is een grillplaat bevestigd die wordt verwarmd. Tussen deze twee grillplaten kan je de gerechten grillen die je wil. Akkoord en door naar Kieskeurig.


Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we: Voor functionele en analytische doeleinden. Om relevante advertenties te tonen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts