donderdag 4 augustus 2016

Ballastschop

Ballastschop

Ballastschop Van Top Kwaliteit. Bestelling Boven €= Gratis Verzending! Keuze uit ruim soorten scheppen. Altijd de laagste prijs op Beslist!


Er is keus uit een aluminium ballastschop of een ballastschop van staal. De schoppen zijn in diverse afmetingen en uitvoeringen verkrijgbaar. Als ruimschop wordt vaak een schop met een vrij breed blad voorzien van lage opstaande randen gebruikt.


De Welkoop ballastschop wordt gebruikt voor het tillen van diverse materialen. Het zwarte, gebogen werkblad is vervaardigd uit steel en voorzien van een essenhouten PD-steel van cm. Op deze website geven we antwoord op deze vragen! Wat Betekent ballastschop ? De betekenis van ballastschop is: schop met ca centimeter breed blad met schuin opstaande randen, veel gebruikt voor het scheppen van steenkolen in een verwarmingsketel.


Ook veel gebruikt voor het scheppen van aardappels. Zoek je een robuuste schep om in één schepbeweging een grote hoeveelheid op te pakken, dan kun je niet zonder deze ballastschop. De ballastschop aluminium inclusief steel is voorzien van een slijtstrip. Deze speciale schop is voor vele doeleinden geschikt.


Denk bijvoorbeeld aan het scheppen van grit, grind of split. Talen Tools staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Uit onze collectie gereedschap. Van het merk TalenTools, dit is een goed merk welke diverse producten verkoopt voor uw Gereedschap. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven.


Ballastschop

Naast de bats en de spade heb je ook nog de aluminium schop en de ballastschop. Wildkamp helpt u graag verder! Deze schoppen zijn gemaakt van aluminium en worden veel op de boerderij gebruikt. Door de grote werkoppervlakte zijn ze geschikt voor het verplaatsen van licht materiaal. Levertijd: tot werkdagen.


Contact Contact Onze medewerkers helpen je graag verder. Bel, mail of chat met ons. Schop met een gebogen atlas pd-steel. Geïnteresseerd in onze producten? Prijzen zien en online bestellen?


Ballastschop

Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. Handige ballastschop voor op het bedrijf! Aan het blad zit een slijtstrip waardoor de schep langer mee gaat. De afmeting van het blad is 3x 280mm. De steel is 85cm lang en voorzien van handige kunststoffen D-greep.


Deze schop heeft een relatief korte essenhouten steel en is voorzien van een kunststof D-greep.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts