donderdag 18 augustus 2016

Bestrijden pissebedden

Hoewel pissebedden niet schadelijk zijn maar juist nuttige dingen doen voor het ecosysteem in de tuin, willen we er toch graag vanaf. Er zijn verschillende manieren om pissebedden te beschrijven. Ze zijn onderdeel van ons mooie ecosysteem.


Maar wij hebben ze zelf liever niet, want ze zorgen voor overlast in onze tuin en. Deze producten zijn ongediertesprays, lijmvallen en ultrasone verjagers, Met onze producten kunt u op een effectieve manier pissebedden zelf bestrijden. Pissebedden zelf effectief bestrijden.


Wanneer u een bloempot optilt of een bak opzij schuift in de tuin ziet u ze vaak meteen: pissebedden. Wanneer het er slechts een aantal zijn, is dat gelukkig geen probleem. Ze kunnen echter wel degelijk voor overlast zorgen. De natuurlijke vijanden die zijn verwerkt vallen onder de Nederlandse Flora- en Fauna wet.


Bestrijden pissebedden

Het komt regelmatig voor dat pissebedden van buitenaf onze woningen, caravans of tenten binnendringen, vooral als het buiten erg droog is. Ze hopen dan binnenshuis geschiktere leefomstandigheden (vooral vocht) te vinden. Is er wel schade, dan kan dit waargenomen worden aan afstervende plantendelen. De schade zal echter nooit groot zijn! Poeders of spuitbussen zijn in alle varianten verkrijgbaar en richten zich nog meer tegen de pissebed.


Al deze bestrijdingsmiddelen worden aangeboden door verschillende fabrikanten. Bij zeer grote aantallen pissebedden in huis kan beter gezocht worden naar de oorzaak in plaats van de beestjes te bestrijden. Overleven zonder vocht is niet mogelijk.


Bestrijden pissebedden

Ondanks dat u liever geen enkele pissebed in huis tegenkomt, hoeft u niet bang te zijn dat ze ziektes overbrengen of schade veroorzaken. Ondanks de wat vreemde naam pissebed , plassen deze schaaldieren niet in je bed. Wel kan het voorkomen dat ze zich in de slaapkamer verstoppen, vooral wanneer deze vochtig is.


Zorg dat landpissebedden niet binnen kunnen. Breng bij ventilatieopeningen fijnmazig gaas aan. Daarnaast is het belangrijk om goed te ventileren. Dompel daarvoor de potten volledig onder in een emmer water en wacht totdat alle luchtbelletjes verdwijnen.


Bij gebrek aan zuurstof komen de pissebedden dan naar boven, waarna je ze kan vangen. Heb je een vijver in je tuin? Ze veroorzaken soms schade aan planten in pot of tuin, die schade zal echter nooit erg groot zijn! In een lichte, droge en verwarmde ruimte kunnen pissebedden niet overleven, ze zijn dan na twee tot drie dagen dood door uitdroging. Tips om pissebedden te voorkomen.


Ze verstoppen zich graag, dus houd de vloeren schoon en opgeruimd. Heeft u een huis vol pissebedden , of zijn het kleine pissebedden in huis? Bekijk dan zeker onze producten op de website ongedierteproducten. Ook kleine pissebedden in huis kunnen erg vervelend zijn en zorgen voor een huis vol pissebedden. Dus eerst zul je daar wat aan moeten doen.


Bestrijden pissebedden

Wanneer dat opgelost is, zullen alle pissebedden vertrekken! We hebben last van pissebedden in huis. Vaak zijn ze dood en soms lopen ze langs de plinten.


Wat kan ik hier tegen doen ? Als ik ze zie haal ik ze gelijk weg en maak het goed schoon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts