maandag 15 augustus 2016

Prive sauna belgie met zwembad

Zoek Nu Sneller, Beter en Slimmer bij Vinden. Boek Hier een Privé Sauna en Geniet! Alleen dit weekend: extra korting op alles, inclusief op lopende folderacties. Scoor nu woonartikelen met extra korting over het gehele assortiment. Sparen Sie Geld auf GigaGünstig.


In de sauna zijn verschillende extra verwenarrangementen beschikbaar zoals een uitgebreid ontbijt, champagne ontbijt, luxe- of royal class. Wens je er een paar uurtjes tussenuit te trekken om volledig te ontspannen en alle stress even te vergeten? Privé sauna Bora Bora maakt je dromen waar. Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wij verwelkomen je graag in één van onze prive sauna units al dan niet in combinatie met een overnachting in onze Bed and Breakfast. Op deze pagina kan je alle privé sauna ’s uit de provincie Antwerpen terugvinden.


Ons overzicht wordt willekeurig weergegeven, maar je kan links op de pagina uiteraard op basis van je eigen wensen de perfecte privé sauna terugvinden. Wat dacht je van een privé sauna in Mechelen? Ideaal combineerbaar met een dagje shoppen.


Prive sauna belgie met zwembad

Je kan er gebruik maken van de Hammam (Turks stoombad), Finse sauna , infraroodcabine, jacuzzi en verwarmd buiten zwembad. Ondertussen kan je genieten van een hapje en een drankje, of je kan een prive wellness arrangement kiezen. De privé sauna is volledig privé af te huren. Het volledig saunacenter is afgesloten met een houten afsluiting van.


Verscholen in de rotsen vindt u onze Finse sauna en een dampende stoomcabine met zicht op het water. Luxueuze verwennerij en altijd onder de meest strenge hygiënische normen. Naar LAKONIA gaan is steeds een beetje vakantie, waar je als herboren buiten komt. Een luxe prive sauna per uur huren? Euro koop sauna slippers: Euro Bij de arrangementen en de overnachting is steeds keer badlinnen inbegrepen, badslippers niet.


Prive sauna belgie met zwembad

Kom tot rust in onze stoomcabine of kleurentherapie sauna om vervolgens een frisse douche te nemen. Daarna neemt u een lekkere duik in ons verwarmd zwembad of gaat u lekker ontspannen in de jacuzzi terwijl u uw favoriete programma op televisie kunt volgen. Samen met uw partner, vrienden of familie kunt u volledig ontspannen in onze prive sauna. Verwen jezelf en je partner eens met een overnachting in een hotel of gastenkamer met een privé sauna.


Speciaal voor jou heeft Specialhotels. BB’s geselecteerd die beschikken over wellness faciliteiten als een sauna , zwembad of stoombad. Zo wordt het vinden van een bestemming wel heel gemakkelijk. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding!


Prive sauna belgie met zwembad

Bekijk ons gehele speelgoed ssortiment online. Onze sauna is te huur vanaf personen vanaf uur. De sauna bestaat uit ruimte, verdeeld in verschillende etages. U boekt dus niet kamer of sauna ruimte, maar het gehele complex met alle luxe faciliteiten.


Eén van de meest opzienbarende. Parein is een plaats waar. Onze wellness staat garant voor pure ontspanning in alle privacy en is volledig privé, Sauna Sensations biedt u een 6-persoons Finse sauna met opgietkachel, warmtestralers, jacuzzi 38° en een verwarmd buitenzwembad min.


Privé Wellness Bellavita te Zoetermeer is zeven dagen per week geopend. U kunt bij ons kiezen uit meerdere arrangementen en in alles rust genieten van de sauna. Sauna Zenter in Beek en Donk is een luxe privé sauna voor tot personen. U huurt bij ons het gehele complex inclusief alle faciliteiten vanaf €45- p. Ons complex beschikt over een privé sauna , whirlpoolbad en zwembad !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts