dinsdag 16 augustus 2016

Betonnen raamdorpel

Betonnen raamdorpel

Zoek naar betonnen raamdorpels op de nieuwe KensaQ. Alle betonnen raamdorpels zijn te bestellen in de kleuren wit, grijs en antraciet. Ook dit kunt u hieronder selecteren wanneer u doorklikt op een product. U kunt de raamdorpel in de door u gewenste lengte én kleur direct online bestellen door deze daarna toe te voegen aan uw winkelmandje. U kunt de betonnen raamdorpels ook direct op de gewenste lengte bestellen, klik hier.


Betonnen raamdorpel

Als u dan doorklikt op één van de producten dan kunt u de lengte invoeren en de prijs wordt direct berekend en getoon waarna u de raamdorpel direct online kunt bestellen. Een unieke optie die door veel van onze vaste klanten enorm gewaardeerd wordt. Aangezien het in Nederland veel regent kan er zonder raamdorpel vocht ontstaan tussen de muren die niet gemakkelijk te verwijderen is. Dit kan vele nadelige gevolgen hebben en u aardig veel geld kosten.


Veel mensen gebruiken betonnen dorpels vanwege de lage prijzen, maar het is veel mooier om natuursteen te gebruiken. We hadden voor het plaatsen net onze kozijnen geschilder dus we wilden geen beschadigingen. Doordat de monteurs het unieke Ventiklik-systeem gebruikte, is er geen lakschade ontstaan. Top en zeker aan te raden. Op deze website vindt u ons standaardprogramma met o. Waterslagen worden van verschillende materialen gemaakt.


Bij steen of beton spreekt men vooral van een raamdorpel , terwijl men bij metalen of kunststof van een waterslag spreekt. Bent u op zoek naar prefab betonnen raamdorpels? Wij leveren kant en klare raamdorpels op iedere gewenste lengte, kleur, materiaal en afwerking. Snel, eenvoud en kwaliteit tegen een scherpe prijs!


Bekijk ons assortiment en stel uw eigen raamdorpel samen. In onderstaande tabel zijn onze standaard producten terug te vinden. Bij een aantal raamdorpels is de neusdikte en schuinte (hellingshoek) gelijk aan die van. Voor raamdorpels blijft het meest gekozen materiaal toch de natuursteen raamdorpel. Wij produceren onze raamdorpels in onze eigen zagerij waardoor wij maatwerk kunnen bieden.


Betonnen raamdorpel

Let op: verschillen in maat kunnen zich voordoen. Maten: zie foto's kilo per stuk. Betonnen raamdorpel buiten. Zien er allemaal zo uit als de bovenste kleur.


Zo krijgt u straks een mooie voeg van 8mm aan beide kanten van de raamdorpel en is het makkelijk om de raamdorpels te installeren. Tussen dorpel delen in houd u minimaal 5mm voeg aan zodat u de overgang netjes kunt afwerken en enige kleine dikte verschillen netjes kunt weg werken. Blauw hardsteen is niet poreus, in tegenstelling tot beton (dat wel poreus is en gevoelig is voor mossen, schimmels en verkleuring).


Direct een duidelijk overzicht van alle producten en prijzen binnen deze categorie. De betonnen raamdorpels zijn een fraaie oplossing voor de aansluiting tussen raamkozijn en het metselwerk. Raamdorpel Blauw Hardsteen Licht Gezoet 150x20x8cm.


De voordelen: snelle montage en voorkomt optrekkend vocht. De raamdorpels zijn in vele afmetingen standaard leverbaar. Voor specifieke afmetingen kunnen wij, indien gewenst, een mal op maat maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts