woensdag 3 augustus 2016

Opbergkist sloophout

Opbergkist sloophout

Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Kies uit producten vanaf € 99. Verkrijgbaar in maten welke precies in elkaar passen.


Deze sloophouten opbergkist is gemaakt van gerecycled sloophout uit India. Door de originele verf op deze opbergkist , heeft het een robuuste en authentieke uitstraling. Alle sloophouten producten zijn handgemaakt en worden gemaakt van gerecycled sloophout uit bijvoorbeeld oude huizen, raamkozijnen en mooie oude deuren. Stoere sloophouten opbergkist gemaakt van gerecycled sloophout uit India.


Stoere opbergkist van sloophout - handgemaakt - scherpe prijs - snel thuis bezorgd! Een ruime opbergkist van één meter breed om het speelgoed van je kinderen aan het einde van de dag in te verstoppen. Of gebruik de kist op de gang voor schoenen en snowboots.


Waar je de opbergkist ook neerzet, het Indiaas sloophout zorgt voor een warme en gezellige uitstraling met een interessante, authentieke look. Dan is deze sloophouten speelgoedkist wellicht iets voor u! Deze opberger past zich makkelijk aan op uw interieur maar staat ook zeker leuk op de kinderkamer. Snel en gemakkelijk berg je hier het speelgoed in op. Deze kisten zijn handgemaakt van sloophout.


De kist en de houten planken zijn splintervrij gemaakt. Stoere speelgoedkist van sloophout van het merk Evenaar. De speelgoedkist met deksel heeft oranje zwenkwieltjes en is gemaakt van verschillende soorten gerecycled hout.


De kleuren verf kunnen daarom ook afwijken van de foto. Je kunt kiezen uit verschillende soorten opbergkisten. Met of zonder deksel en met of zonder wieltjes. Deze stoere opbergkist wordt veel gebruikt als. Keuze uit meer dan opbergkisten.


Alle merken, voor de laagste prijs! Bespaar tot wel via kiesproduct. Meubels gemaakt van sloophout. Opbergkist van sloophout. In de opbergkist kun je dan schoenen, sjaals en handschoenen bewaren.


Leg in de koude wintermaanden bijvoorbeeld al je slippertjes en sandalen er in. De kist is gemaakt van sloophout , waardoor hij een robuuste en rustieke uitstraling heeft. Online overzicht van kisten. Met een ruim assortiment van hoogwaardig sloophouten (kinder)meubels, woonaccessoires, industriële en gerecyclede producten.


Voor bijzondere relatiegeschenken, stoere sloophouten (kinder)meubels en woonaccessoires met een verhaal, is B-ORIGINAL de webshop. Naast de sloophout collectie heeft B-ORIGINAL ook een vintage collectie. Niets van deze website mag, geheel of gedeeltelijk, op welke wijze dan ook, worden overgenomen. Alle scrapwood producten zijn handgemaakt en worden gemaakt van gerecycled sloophout uit oude huizen, raamkozijnen en mooie oude deuren. Hij zal een geweldige aanvulling op uw kamer zijn.


Opbergkist sloophout

Elke opbergkist is uniek dus de kleuren kunnen verschillen van de foto! Sloophout speelgoedkisten. Op zoek naar een leuke opbergplek voor rondslingerend kinderspeelgoed?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts