donderdag 25 augustus 2016

Tuinslang muur

Aanbieding: tuinslang uitrekbaar en stretch. Koop nú Tuinslangen in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. De webshop voor uw Tuinieren. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Met de Gardena Comfort Roll-up Automatic ben je van alle gemakken voor een tuinslang voorzien.

Je bevestigt de wandhouder aan de muur en schuift de box erin. De meest gangbare tuinslanghouders zijn de slangwagen, haspel en wandbox. Voor grote tuinen is de slangwagen een goede keuze.


Hiermee kun je makkelijk je tuinslang verplaatsen. Heb je niet zoveel meters slang nodig, dan kun je voor een slanghaspel gaan. Deze kun je makkelijk oprollen en meenemen.


De wandbox is een handige ruimtebesparende optie. Deze box is te bevestigen aan een muur en rolt de tuinslang automatisch op na gebruik. Deze box is bevestigd aan een scharnier dat kan zwenken tot 1graden voor extra gebruiksgemak.

In ons assortiment vind je nog meer handige accessoires voor het optimale gebruik van de tuinslangen. Dat is de Compact enclosed Reel 25m van Hozelock. Daarbij zorgt de slanggeleider ervoor dat hij altijd netjes en zonder knikken wordt opgerold. De muurhaspels van Haxo bieden plaats aan tuinslangen tot een lengte van wel m2.


Met een Gardena muurhaspel kiest u voor kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Wanneer u geen tuinslang nodig kunt u kiezen voor de losse Gardena Wandslanghouder Classic met ruimte voor meter tuinslang. Gelukkig zijn er handige hulpmiddelen zoals een wandslanghouder die je helpen bij het opruimen van je tuinslang. Een tuinslang netjes opbergen is voor iedere tuinier een vervelend klusje.


Hieronder vind je een groot aanbod van wandslanghouders en slangenwagens die geschikt zijn voor vrijwel ieder type tuinslang. Wanneer er water in de tuinslang komt zet de tuinslang uit, zodra het water weer uit de tuinslang loopt zul je zien dat de tuinslang weer terug krimpt naar de oorspronkelijke grootte. Hierdoor is de tuinslang ook makkelijk op te ruimen omdat de slang niet veel ruimte in beslag neemt.


Deze haspel wordt geleverd inclusief ‚‚n slangstuk en bevestigingsmateriaal. Als je klaar bent, rol je de slanghaspel weer op en kun je ‘m opbergen in de schuur. Heb je die ruimte niet, of wil je geen gedoe met dingen verslepen?


Koop dan een wandslangenbox of slanghaspel die je aan de muur bevestigt. Een muurhaspel is een slimme en ruimtebesparende manier om je tuinslang op te bergen. Ze zijn er in verschillende formaten dus kies een wandslanghouder die geschikt is voor de lengte van jouw tuinslang.


Specialistisch advies nodig?

XXL Hose uitrekbare tuinslang stretch. Bestel de XXL uitrekbare tuinslang nu met korting! Bespaar tot wel via kiesproduct. Tuinslang box met muurbevestiging Met de tuinslang box met muurbevestiging wordt het besproeien van de planten in je tuin een fluitje van een cent. Zonder al te veel kracht kun je de slang uit de box trekken.


De tuinslang box met meter tuinslang maakt sproeien eenvoudig en handzaam. Koop en verkoop tuinslang muur eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! De GARDENA roll-up wandslangenbox met meter tuinslang maakt besproeien bijzonder eenvoudig en comfortabel en bovendien wordt de slang automatisch opgerold.


De praktische slangenbox wordt aan de muur bevestigd en is 180° zwenkbaar. De slang kan met weinig inspanning worden uitgetrokken en gestopt met korte tussenpozen van maximaal cm. PostNL Pakketservice bezorgt de meeste pakketten op elk adres in Nederland.


Bezorging vindt plaats van maandag tot en met zaterdag tussen 9. Tuinslangen zijn er in lengtes vanaf meter, maar voor de besproeiingen verder van de kraan af kun je ook kiezen van tuinslangen tot wel meter. Deze tuinslangen zijn makkelijk oprolbaar met behulp van een haspel. Heb jij een tussenoplossing nodig, dan is ook die zo geregel bijvoorbeeld dankzij de Gardena Classic wandslanghouder 50.


Deze set laat je namelijk niet enkel toe om je tuinslang veilig op te bergen aan een wan je kunt hem even snel weer afhalen en als slangenwagen gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts