dinsdag 9 augustus 2016

Grandhall xenon charcoal

Kies uit producten vanaf € 395. Gratis verzending, snelle levering! Profiteer van de beste deal! De Xenon Charcoal is een stoere en robuuste outdoor grill en biedt u de authentieke barbecue smaak. De BBQ is uitgerust met een aantal handige opties waardoor u nog meer plezier haalt uit het barbecueën.


De barbecue heeft alles wat je nodig hebt tijdens een zomer vol zon. Een fijne grillplaat van goed formaat en een deksel voor het langzaam garen van vlees. Grandhall Xenon Charcoal : Stoere en robuuste houtskool barbecue. De bodemplaat verplaats je omhoog of omlaag met de hendel aan de voorzijde.


Zo vul je gemakkelijk tussendoor je kolen bij wanneer je langer door wilt barbecueën. Neem een kijkje tussen onze barbecues en accessoires! Deze barbecue bestel je snel en voordelig bij Barbecueshop.


Grandhall xenon charcoal

De unieke Xenon Charcoal houtskoolbarbecue wordt geleverd met allerlei handige gadgets. Een van de belangrijkste dingen aan een buitenkeuken is het onderhoud. Door de barbecue zorgvuldig te onderhouden kunt u nog langer profiteren van de grillprestaties van de Xenon Charcoal. Door de Xenon te bedekken met deze afdekhoes op maat, blijft deze in een goede staat en doorstaat hij alle weersinvloeden.


Deze houtskoolbarbecue is uitgerust met tal van handige opties. De praktische ophanghaken bieden je de mogelijkheid je barbecuegereedschap op te hangen, zodat je deze altijd bij de hand hebt. Bescherm de GrandHall Xenon Barbecue met deze afdekhoes. Zo bescherm je het hele jaar door je barbecue tegen vuil, krassen, regen en stof!


De onderzijde is voorzien van een handig koordje zodat de hoes goed aansluit. Alle GrandHall Barbecue accessoires uit voorraad. Gemaakt van hoge kwaliteit, mooi hoogwaardig materiaal en wasbaar.


Simple to use with rugged good looks the Xenon charcoal barbeque has heavy duty cast iron cooking grids, a fully adjustable fuel tray allowing easy and accurate heat control and a front loading fuel door making adding more charcoal a simple and clean process. Bestel dan een kit op Xenon24. Geef je GrandHall Xenon barbecue een langere levensduur.


Grandhall xenon charcoal

Wanneer je geen gebruik maakt van de barbecue, kun je deze beschermen met een afdekhoes. Zo kun je het volgende barbecue seizoen weer optimaal gebruik maken van je pronkstuk. De hoes is geschikt voor de Xenon Charcoal.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Help anderen en geef jouw mening over dit product. This video is unavailable. Het merk kent een lange en zeer succesvolle historie op het gebied van buitenfornuizen en buitenkeukens. GrandHall staat dan ook bekend als een van de grootste gasgrill fabrikanten ter wereld.


Met nieuwe, verrassende technologieën weet GrandHall zich jaar in jaar uit steeds weer te onderscheiden. Daarnaast hebben wij een forum waar alle barbecue liefhebbers. Mocht u vragen hebben of meer informatie nodig hebben over Fonteyn Outdoor Living Mall, informeer ons door het contact formulier in te vullen en wij komen daar zo.


De deuren en de kap van de barbecue zijn van roestvrijstaal, wat betekent dat deze onderdelen duurzaam zijn en dat het enige vorm van roestvorming voorkomt. Trek aan de onderzijde het koortje aan zodat de hoes goed aansluit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts