woensdag 24 augustus 2016

Bsi mollen stop

BSI: Specialist in Bestrijdingsmiddelen. Voor 23:bestel Morgen in huis. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Alles voor het verjagen en vangen van mollen en woelmuizen.


Bsi mollen stop

Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels. De trillingen die dit apparaat voortbrengt. Het apparaat wordt in de grond geplaatst door middel van de meegeleverder perforator.


BSI Mollen stop incl adapter en snoer. Middels de bijgeleverde adapter kan de mollenverjager van stroom worden voorzien. Mollen , die erg gevoelig zijn voor trillingen en gelui worden middels de signalen verdreven uit het gazon. Woelrat onder oprit was na dagen verdwenen. Na weken is de woelrat nog steeds niet terug.


Het toestel zelf was wel snel kapot (na dagen non- stop gebruik) maar dankzij de vlotte service na verkoop werd dit reeds kosteloos vervangen door een nieuw. BSi Mollen stop mollenverjager maakt trillingen in de grond waardoor mollen , woelratten, bruine ratten en woelmuizen verjaagt worden. De mollen vinden de trillingen niet fijn en zullen vertrekken. BSI Ecokuur Stop Engerlingen geeft je gazon een boost.


Door het te strooien over je gazon zullen de engerlingen naar een diepere of andere plek gaan. De unieke samenstelling van BSI Stop Engerling bestaat uit voedingselementen en specifieke, geconcentreerde samenstelling van gericht werkende planten en kruidenextracten. Verjaag mollen effectief met de Mollenverjager Extra Sterk van BSI.


Bsi mollen stop

Professionele mollenverjager die werkt op d-batterijen. Een nieuw fenomeen op de markt is de STOP ! Dit toestel veroorzaakt geluid en vibraties die omgezet worden in sterke seismische golven die zich ver in de grond voortplanten. Ecologische Bestrijdingsmiddelen van BSI. Veel Keuze Hotels in Mollens. Met deze BSI mollenverjager, verjaagt u makkelijk de mollen.


Deze BSI mollenverjager werkt op vier D batterijen. Deze zijn niet standaard meegeleverd. De vier maal D batterijen laten de ultra sterke motor zijn werk doen. Bekijk de aanbiedingen in onze webshop of bezoek ons tuincentrum. Je plaatst de verjager eenvoudig in de grond met de meegeleverde perforatorbuis.


Reeds lange tijd hebben we last van mollen in het gazon. Meer dan weken is hij nu in gebruik en de mollen verdwijnen niet, integendeel er komen nog molshopen bij. Mollenstop continu geïrriteerd en verlaten uiteindelijk het gangenstelsel onder uw tuin. Deze site maakt gebruik van javascript voor een goede werking.


Gelieve javascript in te schakelen om de site volledig te kunnen gebruiken. Geen invloed op huisdieren. Gemakkelijke plaatsing van de verjager dankzij de meegeleverde perforatorbuis. Plaats het toestel diep genoeg zodat u er kan over maaien. Snel resultaat met de beste elektromechanische mollenverjager.


Mollen Stop verjaagt ook woelratten, bruine ratten en veldmuizen en is een ecologische oplossing. Geleverd inclusief batterijen en grondperforator. Geef muizen, ratten, slakken e. Dat doe je met deze elektromechanische Mollenverjager van BSI. Je maakt een opening met de bijgeleverde perforator buis, plaatst batterijen in de mollenverjager en steekt hem in de grond.


Mollen Stop is een electromechanische mollenverjager die trillingen veroorzaakt waardoor mollen de omgeving verlaten. Maak een gat in de bodem via de meegeleverde perforatorbuis. Plaats (niet meegeleverde) type D batterijen in het toestel en schroef het dicht. Prijsinformatie is alleen zichtbaar als u bent ingelogd.


Bsi mollen stop

Inloggen Aanmelden als klant Productinformatie. Lijdt je tuin onder het ongewenste bezoek van mollen of.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts