vrijdag 19 augustus 2016

Druppelslang

Extra korting op de actiepakketten: 2 of 1m incl koppelingen. Plug and play: alles in één! Nu extra voordelig met korting! Druppelslangen op volle rol of per meter.


Bekijk de opties, snel geleverd. Bespaar tot wel via kiesproduct. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Maak met je druppelslang snel en eenvoudig een robuust en betrouwbaar irrigatiesysteem. De druppelaars zijn zo gemaakt dat je niet verstopt kunnen raken. De Mondragon drukgecompenseerde druppelslang is voorzien van afsluitmembramen. Hierdoor is deze perfect ondergronds te gebruiken.


Druppelslang

Daarnaast hebben wij ook een ondergrondse druppelslang van het merk Rain Bird in ons assortiment die u in zijn geheel in de grond kunt wegwerken. Hebben uw planten extra water nodig en wilt u meer weten over het gebruik van een druppelslang en de werking ervan? Wij vertellen u graag meer.


Het systeem is bijzonder eenvoudig. Hier zit steeds een gelijke afstand tussen. Bestel je je producten op werkdagen voor 12:uur dan worden deze de volgende dag al bij je bezorgd. Om deze druppelslang goed te laten werken in minimaal bar druk nodig. Drukgereguleerde druppelleiding.


Bij een drukgereguleerde druppelleiding neemt de druk af naarmate de lengte van de slang langer wordt. Dit komt doordat de weerstand in deze druppelslang een beperkte hoeveelheid water doorlaat. De RevaSlim is de dunwandige druppelslang van Netafim, voor één- of tweejarig gebruik.


Een druppelslang wordt ook wel een druppelleiding genoemd. Het is het beste alternatief voor een compleet sproeiersysteem. Het wordt toegepast in de akkerbouw, fruitteelt, tuinen en parken. Dit druppelsysteem werkt geruisloos en transporteert het water vlakbij de wortels van uw planten. Voor een doelgerichte beregening van uw planten kunt u een druppelslang of zweetslang gebruiken.


Druppelslang

Beide methodes werken uitstekend en zorgen voor een goede bewatering van uw borders, heggen en andere planten. De zwarte druppelslang heeft een doorsnede mm met een wanddikte van 2mm. Om de druppelslang goed te laten functioneren is er een minimumale benodigde druk nodig van bar en een maximale druk van 4. De grootste collectie druppelslangen hier! Zoek naar drukvat hydrofoor op de nieuwe KensaQ. Sorteer op Kraancomputer RainBird 1ZEHTMR.


Bij onze druppelslang toebehoren vindt je overige materialen en gereedschap om je druppelslang aan te leggen. Aanleggen en opbergen is eenvoudig. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is.


Druppelslang

Deze druppelslang is geschikt voor het bewateren van planten, struiken, gazon,. De slang wordt geleverd met koppelingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts