dinsdag 6 november 2018

Diamantvijl snoeischaar

Kies uit 1Snoeischaren. Direct online te bestellen. Gereedschap bel of mail ons gerust. Groot assortiment Snoeischaar. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. Felco zegt op hun web-site dat het is aan te raden om je snoeischaar elke dag dat hij in gebruik is te slijpen.


Een goede tuinschaar heeft gehard stalen messen. Deze zijn alleen te slijpen met een diamantvijl. Deze vijl is ook gebruikt door Groei- en Bloei in de demonstratiefilm over snoeischaar slijpen.


Als je eenmaal een gelijke metaalkrul over de rand van je snoeischaar kan voelen, dan kan je overgaan fijnere grit diamantvijl. Gebruik de fijne vijl, voordat je de extra fijne vijl pakt. In de tuin doe je heel veel klussen met een snoeischaar.


Het werkt het lekkerst als hij goed scherp is. Je kunt hem gemakkelijk zelf slijpen, dit doe je. Bekijk al onze vijlen op praxis. Diamantvijl voor gereedschap.


Diamantvijl snoeischaar

Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Deze diamantvijl met fijne korrel is speciaal vervaardigd voor het vijlen van vingernagels. Wat niet wegneemt dat deze ook geschikt is voor het vijlen van teennagels.


Voorzien van anti slip soft grip handvatten. Technische gegevens Afmeting: 4. Leveromvang Merkinformatie Waar. Daarom slijp je deze met een slijpsteen of diamantvijl , én altijd met de hand en nooit op een machine.


Hoe fijner de steen of vijl, des te scherper maak je het mes van de schaar. Met een scherpe snoeischaar maak je een zuivere schone snede, hierdoor heelt de wond van de boom of struik sneller. Alle snoeischaren vind je op beslist.


Bestel snel jouw tuingereedschap. Met raspen bewerk je ook zachte steensoorten. Vijlen en raspen kopen bij GAMMA. Deze snoeischaar ,-messlijper is geschikt voor het slijpen van snoeischaren of messen.


Diamantvijl snoeischaar

Het mes van de snoeischaar heeft een rechte kant en een kant waar een schuine stukje aan zit. De schuine kant mag alleen geslepen worden. Bij een schaar en mes geldt hetzelfde. Een scherpe heggenschaar en snoeischaar zijn een plezier om met te snoeien in de tuin.


Behalve dat de tuinscharen bot worden, worden de bladen ook vuil. Maak daarom de heggenschaar en snoeischaar altijd direct schoon na gebruik. Gebruik hiervoor een harde borstel of een staalborstel. Doek er over om de schaar droog te maken en klaar ben je.


Het is enkel nodig om het ‘snijvlak’ aan te scherpen, het andere mes niet. Slijpen van een heggenschaar en een snoeischaar doe je met een diamantvijl. Je doet dit eenvoudig met een kleine diamantvijl. Door de takkenschaar ook goed schoon te maken houd je deze in perfecte conditie en heb je er extra lang.


Veeg vuil en zand met een zachte doek van je snoeischaar af. Je heg onderhouden doe je met een goed werkende heggenschaar. Dat ook je heggenschaar onderhoud nodig heeft, spreekt voor zich. Hoe zorg je ervoor dat je heggenschaar.


Volgt daarvoor gewoon de hoek die al in het snijblad zit. Vijl steeds in één richting, dus niet heen en weer. Slijp tot slot in één beweging en in een flauwe hoek van ca.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts