dinsdag 20 november 2018

Freesia bollen

Zomerbloeiende bloembollen staan erg mooi op terras in potten. Maar ook in bloemenborders zijn deze zomerse bloembollen goed te gebruiken en geven een prachtig resultaat. Vandaag bestellen = Morgen in huis! Freesia Dubbel Mix bollen kopen bij BloembollenKopen.


Gebruik bijvoorbeeld veenmos, compost of gecomposteerde mest. Als u de bollen van de freesia gaat planten, doe dat dan met de puntige uiteindes naar boven.

Graaf gaten waarin u de freesia bollen centimeter diep en centimeter uit elkaar plant. De freesia bollen zien er uit als kleine en slanke uien. Wij leveren de bestelde bollen bij u aan huis in de juiste planttijd.


Ze zijn verkrijgbaar van januari tot mei. Het is een echte zomer bloeier, dus als u deze buiten wilt planten doe dat dan pas als het niet meer vriest. Hofland bv is gespecialiseerd in het schonen en prepareren.


Voor weinig geld binnen enkele dagen bij u thuisbezorgd. Onze freesia knollen produceren heerlijk geurende bloemen. Plant deze bloembollen (knollen) op een warme zonnige plaats in de tuin.

En zelfs in een vaas groeit ze nog vrolijk door! Plantdiepte: stop de bollen twee à driemaal hun lengte onder de gron met een minimum van 6cm. Veel bloembollen zijn niet winterhard (over het algemeen zijn dat de bollen die in het voorjaar moeten worden geplant).


Om bloembollen te helpen overwinteren kun je de grond erboven bedekken met een laagje stro. Voordelige staffelprijzen Lage verzendkosten gratis afhaalpunten. In week zijn de eerste freesia najaarsvakken geplant.


In het eerste vak zijn de rassen ‘Bastogne’ (bronskleurig) en Starlight (wit) opgeplant, beide dubbelbloemige en zeer productieve rassen. In het tweede vak staat het nieuwe dubbel blauwe ras ‘’Tavira’ geplant, die voor het eerst in het najaar zal worden aangevoerd. Elke steel draagt zo meerdere kleine bloemen, een perfecte aanvulling voor elk boeket, óf als boeket op zich.


Zelfs na het zetten in de vaas komen er nog nieuwe bloemen bij! In niet-specialistische Nederlandstalige teksten wordt doorgaans de vorm fresia gebruikt om de bloem aan te duiden. Akerboom freesia ’s openen zich voor u. Iedere dag een beetje meer.


Geurend geven ze hun ware schoonheid aan u prijs. En vervullen daarmee uw hart, uw huis, uw leven. De kwekerij is zodanig georganiseerd dat kwantiteit met topkwaliteit het hele jaar rond kan worden gegarandeerd. Met respect én passie voor mens en natuur. Van den Bos Flowerbulbs is gespecialiseerd in de bewaring, preparatie en handel van lelies, freesia ’s en calla’s voor de professionele bloementeelt en importeurs.


Met als doel wereldwijd de markt beleveren én beter inspelen op de veranderende wensen van de afnemers.

Ons assortiment freesia ’s bestaat uit circa variëteiten snij freesia ’s en meer dan variëteiten genetisch korte pot freesia ’s. Al onze freesia rassen worden op exclusieve basis verhandeld. Elke bol heeft meestal twee stelen, die elk 8-bloemen dragen.


U kunt bij ons kiezen uit vele verschillende soorten Freesia. Je kan er allerlei bollen in nestelen maar neem bij voorkeur hyacinten want deze vullen je woonkamer met een heerlijk parfum! De maat van de freesia , de kam waar de bloemen op zitten, het gewicht van de freesia maar ook de lengte van de steel bepaalt de prijs.


Deze freesia is een probleemloze tuinbewoner die makkelijk bloeit. Bovendien is het een uitstekende snijbloem en prachtig te combineren met andere zomerbollen. Een goede planttijd is maart - april.


Plant ze in een gebied met een goede drainage en de toegang tot het directe zonlicht. Wijzigen en maak de grond voor het planten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts