dinsdag 13 november 2018

Doorkijkhaard tuin

Doorkijkhaard tuin

Van tuinhout tot sierbestrating! Gardeco schanskorf doorkijkhaard. Het doorbreken van een zichtlijn door middel van de open steenkorf doorkijkhaard zorgt voor een verruimend effect in uw tuin. Optisch lijkt uw tuin gelijk breder.


Door het doorkijkgedeelte zijn de vlammen van alle kanten te zien. Met deze haard maakt u niet alleen een gezellige tuinkamer, maar u kunt ook van alle kanten genieten van het dansend vlammenspel. Als u last heeft van de wind en de haard trekt niet genoeg, dan kunt u het windscherm dat wij erbij kunnen leveren er eenvoudig voorhangen. Lekker voor de wat koelere zomeravonden!


Natuurlijk is de doorkijkhaard ook naar hartenlust aan te passen Met een apart te verkrijgen windvanger welke u eenvoudig aan de voor- of achterkant kunt inhangen heeft de wind geen vrij spel. Door het plaatsen van een grillrooster wordt uw haard in een handomdraai omgetoverd in een bbq. TuinhaarBBQ,blokhaar doorkijkhaard ,terrashaarschanskorf.


Schitterende tuinhaarden in diverse uitvoeringen. Het onbetwiste middelpunt in uw tuin ! De mogelijkheden van een doorkijkhaard. Een doorkijkhaard , die ook wel een tunnelhaard wordt genoem is een echte eyecatcher.


Door de haard te plaatsen als room divider in één kamer of tussen twee leefruimtes ontstaat een trendy en smaakvolle afscheiding. Zo kan je genieten van de warmte en een prachtig vlammenspel vanuit meerdere ruimtes. Een elektrische haard is makkelijk te plaatsen en het enige dat u nodig heeft om het vuur aan te wakkeren, is een stopcontact. Bij plaatsing van een open haard onder een overkapping of heel dicht bij huis gelden veiligheidsvoorschriften. Doorkijkhaard Eenvoudig genieten van een sfeervol vuurbeeld?


Doorkijkhaard tuin

Laat u voldoende informeren. Met deze doorkijkhaard behaal je zowel binnen als buiten het wow-effect. Deze Boley doorkijkhaard verbindt het interieur én exterieur op een fantastische wijze.


Geniet niet meer alleen van het vuur vanuit jouw woonkamer maar tevens vanaf jouw terras. Jouw verblijf buiten wordt nog aangenamer op deze manier. Zet deze haard direct op de juiste plaats want hij niet niet meer te verplaatsen nadat de stenen erin verwerkt zijn. Deze tuinhaard wordt geleverd met stenen naar keuze.


Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Heel erg mooi om extra ruimte in je tuin te laten komen. Door de doorkijk lijkt de tuin groter omdat je verder naar achter kan kijken. Het is daarmee mogelijk om een doorkijkhaard bijvoorbeeld midden in de tuin te plaatsen, hiermee bereikt u een zeer fraai en ruimtelijk effect.


Gabinova kan de doorkijkhaard op elke gewenste maat leveren, inclusief een zogeheten windvanger die voorkomt dat de wind teveel vat krijgt op het haardvuur. Bezoek onze site en shop uw tuininrichting online! Wij hebben een ruim assortiment. Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats.


Bekijk alles met doorkijkhaard ! Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. Voor de tuin hebben we verschillende haarden in het assortiment. Een tuinhaard geeft sfeer aan de tuin en zorgt er door de warmte voor dat u langer buiten kunt zitten. Deze haarden zijn verkrijgbaar met en zonder gas. Ook hebben wij barbecues in vergelijkbare stijl, zodat uw tuin leuk op elkaar afgesteld is.


De kracht van onze schanskorf zit in zowel het functionele als decoratieve karakter. Naast de vaste collectie leveren wij ook schanskorven op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts