dinsdag 27 november 2018

Japanse gelukskat

Japanse gelukskat

De kat staat vaak in een etalage en brengt geluk. Zo gaat er een verhaal van een arme vrouw die besluit om haar geliefde kat weg. Wil je een collega of vriend veel geluk in de liefde en rijkdom toewensen dan zijn deze Lucky Cats een origineel cadeau. De zwaaiende gelukskat is de klassieke geluksbrenger uit Azië.


Deze japanse gelukskat , maneki neko doet een ieder glimlachen! Hij geldt als een symbool voor geluk. Koop en verkoop gelukskat eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Zwaaiende kat in glitteruitvoering.


Van hele grote tot hele kleine. Het zijn er vooral heel erg veel! Volgens de legende brengt deze kat dus geluk. Ach, je hebt ze vast wel eens zien staan zwaaien bij de Chinees of Toko. Maar je kunt haar ook in je huis neerzetten.


Japanse gelukskat

Of cadeau geven natuurlijk! Je hebt er jarenlang plezier van. Mijn collectie bestaat uit 4items en tattoo. Japanse eetstokjes Gelukskat. De oorsprong van dit symbool is terug te vinden in Ierland.


Verwelkomt klanten en gasten. Lucky Touch - het zijn de kleine dingen die het doen! Gelukskatjes heffen hun linkerpootje, rechterpootje of soms allebei.


De betekenis hiervan verschilt per land en locatie. Voor het verhaal van de wenkende kat click hier. Deze geluks charm kunt u aan uw mobiel, tas, jas of sleutelbos hangen. Of andere speciale gelegenheid.


Een gelukskat is net weer even iets anders dan een gelukspoppetje of een klavertje vier. De leukste presents en gadgets! Deze legendarische gelukskat speelt een rol in allerlei verhalen. Groot en klein werk, modern en traditioneel.


Japanse gelukskat

Voor binnen en buiten, voor jong en ou voor hem en haar. Glans folie (jaars kwaliteit) Lichtpaars. Ook leuk voor op bijvoorbeeld je laptop! Controleer goed de maten voordat je besteld!


Maneki Neko - de Volkskrant. Je kunt hem gewoon in je huis neerzetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts