woensdag 28 november 2018

Weidepoorten gegalvaniseerd

Levering uit eigen grote voorraad. We leveren in heel Nederlan België en de rest van Europa. Vragen, advies nodig, of maatwerk? Weidepoorten van patura, gegalvaniseerd de weidehekken zijn te bestelling in verschillende lengtes de prijs verschilt per maat wei. Weidehek, landhek gegalvaniseerd.


De weidepoorten zijn gegalvaniseerd en verkrijgbaar in verschillende maten.

Weidehek, landhek, weidepoorten de weidehekken zijn verzinkt en hebben een lange levensduur hoogte meter, lengte van tot met. Weidepoorten , landhekken, grootveehekken alle hekken en poorten voor uw weide of paddock. Met een weidepoort sluit u de weide gemakkelijk af. Landhekken en Weidepoorten van Veno stalinrichting zijn geschikt voor schapen en lammeren. Met Stelscharnier zodat u het landhek altijd recht kan hangen!


Geschikt voor in de weide of als stalhek. Het hek is gegalvaniseerd. Snelbeton kg vanaf € Meer informatie Sluitoog voor houten palen, gegalvaniseerd vanaf € Meer informatie Bokwiel t.

Meer informatie Insteekdop zwart vanaf € Meer informatie Grendel (grondpen) vanaf € 1Meer informatie Azobe biels, zeer duurzaam, ca. Zie website voor alle verzinkte weidepoorten , schrikdraa ronde palen en accessoires. U kunt ook onze showroom en.


De kastanje werd voor deze toepassing ontschorst, maar niet gefreesd. Daardoor is zijn ruwheid nog steeds aanwezig. Bovendien bevat de houtsoort looizuren, wat het beschermt tegen schimmels en vocht van buitenaf.


Verder bevinden er zich ook metalen weidepoorten , opgemaakt uit hoogwaardig en gegalvaniseerd staal, in ons assortiment. Landelijke weidepoorten , ook wel landhekken genoem kunnen natuurlijk niet ontbreken in een complete weideafrastering. Onze poorten zijn gemaakt van onder druk geïmpregneerd hout en voorzien van zeer duurzaam en hoge kwaliteit ijzerwerk. De landhekken worden compleet geleverd met hang- en sluitwerk.


De sluiting is makkelijk in gebruik en hiermee kan het het landbouwhek worden afgesloten met een slot. Door de verstelbare scharnieren is de weidepoort makkelijk recht te hangen. Een gegalvaniseerde weidepoort staat natuurlijk garant voor duurzaamheid mits samengesteld uit hoog kwaliteit gegalvaniseerd staal.


Afrasteringen Pexsters levert en plaatst reeds meer dan jaar allerlei poorten en tuinhekken bij talrijke tevreden referenties in Limburg e. Weidehekken - Landhekken - weidepoorten Leverbaar uit voorraad in veel afmetingen. De weidehekken zijn leverbaar in diverse lengtes van meter tot meter. Engelse landhekken en weidepoorten zijn in verschillende modellen, houtsoorten en lengten verkrijgbaar.

Landhekken gegalvaniseerd. Gegalvaniseerd metalen landhekken - beschikbare lengten van 0. Ze zijn een begrip in het buitengebied: de landhekken gegalvaniseerd van Hardeman Hekken. De ijzeren landhekken vindt u door heel Nederland. Dankzij de duurzame en stevige stalen hekken, staat vee altijd op een veilige plek in de wei.


Om zeer grote doorgangen te maken met weidepoorten naast elkaar. Deze overgooisluiting sluit weidehekken in het midden van de poort. Voor de bouw van 2-delige poorten tot een gezamenlijke lengte van meter. Met de u-vormige sluiting worden de weidepoorten met elkaar verbonden wanneer de hekken gesloten zijn. Een veilige en gemakkelijke toegang tot uw weide.


Er zijn modellen beschikbaar van tot meter. Ieder meter uittrekbaar en tevens met montageonderdelen voor aan houten paal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts