zondag 11 november 2018

Stenen terraskachel

Terraskachels vanaf €1I. Vergelijke alle terraskachels. Tuinhaarden online bij LIDL. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele tuinhaarden assortiment online.

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Sommige tuinhaarden zijn namelijk vrij instabiel en kunnen omvallen.


Ook komt er bij een enkele tuinhaard snel (brandend) hout uit de stookopening vallen. In de meeste tuinhaarden zit namelijk geen deurtje. Daarom is het verstandig om een stenen of stalen ondergrond of vloerplaat bij de tuinhaard te hebben.


Een prachtige terraskachel die in elke tuin voor warmte zorgt.

Maak je tuin of terras warm en gezellig met een tuinhaard of terraskachel. Een buitenhaard stook je met hout, waarmee je het vuur zo groot en zo warm kunt maken als jij wilt. Vierkant, ron strak en modern of stoer en robuust: wij hebben vele soorten en maten tuinkachels en buitenhaarden van gietijzer of metaal. Dan komt deze vuurkorf goed van pas. Dit simpele en klassieke design zorgt met een knisperend vuurtje op de achtergrond direct voor sfeer en gezelligheid.


Voor de zomer én de winterEen vuurkorf is een veilig alternatief voor een kampvuur. Met een terrashaard kun je het verplaatsen naar binnen nog even uitstellen. De stenen terraskachel geeft namelijk een gezellige warmte, zodat je langer buiten kunt vertoeven. Een stenen terrashaard is de sfeermaker op ieder tuinfeestje, maar ook een welkome compagnon voor intieme avonden met je partner of gezin. Dit geeft ze ook gelijk een robuuster uiterlijk.


Heb je binnenshuis een industriële sfeer gecreëerd? Dan sluit een buitenhaard daar perfect bij aan. Qua sfeer liggen industriële lampen en een ruwe stenen muur dicht bij een terrashaard. Vang uw verwezenlijking van een stenen terrashaard steeds aan met het tekenen van een plannetje.


Als u er echter van overtuigd bent, dat u over genoeg kwaliteiten en inzicht beschikt, probeert u dan zelf uw terraskachel te bouwen.

Gezellige warmte voor uw terras! Deze mooie terrasoven wordt het hoogtepunt in uw tuin. Een stenen terraskachel bestaat meestal uit meerdere delen die los geleverd worden en ter plekke op elkaar worden gemetseld.


Soms wordt dit door de leverancier gedaan, maar je kunt het ook zelf doen. Er zijn ook stenen buitenhaarden die op maat kunnen worden gemaakt, zodat je geheel eigen wensen in de haard kunt laten verwerken. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Veel Verschillende Soorten en Modellen verkrijgbaar. Vind hier onze tuinhaarden en terraskachels van gecoat staal. Ze hebben een moderne vormgeving en zijn lichter van gewicht dan een gietijzeren terraskachel of tuinhaard. Bekijk ze in onze winkel en neem er één mee of bekijk ze, bestel er één en laat hem bezorgen. Een tuinkachel geeft ontzettend veel sfeer en het staat super stoer in je tuin.


Maar ook voor een houten, stenen of zelfs vrolijk gekleurde tuinkachel kun je terecht bij fonQ. In de loop der jaren hebben reeds vele tuinhaarden hun weg gevonden naar de tuin van onze klanten in Nederlan België en Duitsland. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Er zijn Mexicaanse terraskachel welke bekleed zijn met vuurvaste stenen en kachels die alleen uit klei bestaan. Caminero noemt men de kachels welke alleen uit klei bestaan.


Totaal set, hiermee heb je alles voor je eigen tuinhaar openhaar inbouwhaard in te bouwen met een schouw. Verschillende stenen waaronder natuurstenen kunnen voor het buitenwerk van de tuinkachel worden gebruikt. Door natuursteen te gebruiken wordt een luxere uitstraling bereikt. Ons assortiment omvat terrashaarden van groot tot klein en van klassiek tot modern.


Een terrashaar ook wel terraskachel of tuinkachel genoem is in vele vormen en maten verkrijgbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld ook tuinhaarden met een barbecuerooster, maar het belangrijkste is dat u tijdens de zwoele en warmere zomeravonden heerlijk kunt genieten van een knapperend vuurtje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts