vrijdag 2 november 2018

Kabelroller

Een kabelroller is uitermate geschikt voor werkzaamheden op de bouw. Door gebruik te maken van een kabelafroller, wordt namelijk exact de juiste hoeveelheid elektradraad of elektrakabel afgerold. Hierdoor hoeven stukken kabels die teveel zijn afgerold niet opnieuw opgerold te worden en komen draden of kabels niet in de knoop. De vormgeving is dusdanig dat de kabel gecentreerd wordt.


De LRis met een breedtemaat van 5mm.

Deze kabelroller is het ideale hulpgereedschap om kabel van een rol of haspel af te rollen, wanneer de rol te zwaar en te groot is om zelf op te tillen. Dat maakt deze kabelafroller ook nog eens ontzettend ergonomisch en verlicht de arbeid. Kabelroller , tot 300kg, tbv haspels max diam. Beste Bezoeker, Momenteel zijn wij gesloten. Op zoek naar Afrolsystemen?


Overzicht van de te huren kabeltreklieren tot een trekkracht van wel 20. Wildkamp helpt u graag verder!

Bekijk ons assortiment en vraag de prijzen op. Ralph Stuyver - uitvinder van de kabelroller Eén van die aangesloten leden is Ralph Stuyver. Kogelgelagerde kabelafroller met een goot gebruiksgemak en een laag eigen gewicht. Hij bedacht een kabelroller.


In dit geval ontstond het uit een ergernis uit mijn eigen werkomgeving. Ik gaf les op de universiteit in Delft. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. De kabelroller rolt automatisch op en voorkomt dat de kabel niet in de. Plieger kabelroller easy holder wit. Geleidewielset voor kabelroller FAS ROLLER GOUDA HOLLAND FASROLLER.


Gemotoriseerde rolinrichting-haspelinrichting. Q-Link kabelroller verleng audio 0. De verleng audio roller voor het verlengen van een audio snoer.

Dit voorkomt dat de kabel na gebruik in de war raakt. Ook rolt deze kabelroller zichzelf automatisch op. Bovendien bergt u de kabel makkelijk op als u deze niet nodig heeft. Wanneer u de aansluiting nodig heeft, trekt u de kabel eenvoudig uit de kabelroller. AEG maakt deel uit van de Electrolux Groep.


Bent u al bij Electrolux of Zanussi geregistreer dan kunt u die gegevens gebruiken om hier in te loggen. De klant centraal Binnen OIS MB staat de klant in het middelpunt zodat onze relaties snel en gemakkelijk toegang hebben tot het hele pakket van. Gegarandeerd scherpe prijzen en snelle en betrouwbare levering.


Afhaalbalie Afhalen is alleen mogelijk ná bestellen en betalen via onze webshop. Geopend op werkdagen van 8.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts