maandag 26 november 2018

Kat tegen muizen

Snel muizen vangen in je garage, kelder, schuur en opslag. Specialistisch advies nodig? Find last van muizen in huis vandaag! Bovendien is het natuurvriendelijk want er worden niet meer muizen gedood dan de kat kan vangen.


De muizen vertrekken zo spoedig mogelijk als ze eenmaal doorhebben dat er een kat in huis is.

De geur van een kat is hierbij belangrijk. In sommige gevallen kan uw kat een klein geschenk in de vorm van een muis of soms iets groters op uw deurmat achterlaten. Katonderzoekers zijn nog niet helemaal zeker waarom katten dode prooien achterlaten voor hun eigenaren, maar ze denken dat dit zo is vanwege één van deze twee redenen: Een teken van genegenheid voor hun eigenaar. Odesa: ik vind het persoonlijk niet onethisch om een kat in huis te halen tegen muizen. Het is ook meer dat een kat op hoog met een baasje dat weinig thuis is, gewoon zielig is, vinden wij dan weer althans.


Mijn vriend vind katten wel heel leuk, maar heeft er om die reden geen. Goed nieuws om te horen dat het dus wel kan helpen.

Wat doe ik tegen muizen in huis? Het punt is dat van de katten juist de muizen meeneemt door het katt. Een kat nemen zou je zeggen, maar ik heb katten.


Altijd katten geha meestal laatste tijd eentje, maar dat heeft een enorme muizenplaag hier niet voorkomen. Muizen vermeerderen zich simpelweg veel te snel om door een kat onder controle te kunnen worden gehouden. De kat voor het donker binnen roepen, muizen zijn nachtdieren.


Ook veel veiliger voor de kat want s nachts worden juist de meeste katten aangereden. Nog een voordeel hiervan is dat je jou kat (ten) nog eens ziet (als je overdag werkt). Je kan met hem spelen hem verwennen met iets lekkers en hij kan gezellig bij jou slapen.


Om muizen buiten uit de tuin te verjagen moet je rondom je tuin wat aanbrengen dat ze buiten houdt. Dit kan een plastic border zijn of kruiden als munt, kamille, lavendel waar muizen een hekel aan hebben. Houdt het daar ook kaal zodat ze geen schuilplaats hebben tegen de roofvogel. Ik denk dat het naast het jagen ook gewoon spelen is, dat doet mijn kat , ik hou hem waar ik kan van de muizen af, hij heeft dit nu 2x gedaan, gelukkig kon ik beide levens redden Wel tegen hem gezegd dit mag niet Muis (toeval zo heet hij) , vorige week helaas muisje overleden, liep hij mee te spelen en daar was het muisje te klein voor.


Ruime keuze tussen muizenvallen. Als muizen echt een plaag worden, neem dan contact op met je gemeente - in grotere gemeenten bestaat vaak een aparte dienst Plaagdierbeheersing - of plaagdierbestrijdingsbedrijf. Let er ook op dat muizen kunnen springen, tot een meter hoog.

Bekijk ons grote assortiment computermuizen van vele merken. Beste resultaten voor hoe vang je een muis op Finecomb. Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


Re: Muizen in huis, katten ? Ik heb een oud huis waar ook wel eens een muis in rond wandelt en mijn katten (stuks) vinden het fantastisch om gewoon lekker toe te liggen kijken vanaf de bank. Heb niet het idee dat je met vallen meer muizen vangt dan met een kat , beter gezeg de kat zorgt ervoor dat er niet zoveel muizen meer gevangen hoeven te worden, want de geur van de kat maakt dat de muizen liever ergens anders hun woonplaats maken. Net zoals dat wij mensen in de winter vaker binnen te vinden zijn vanwege de kou doen muizen dat ook. Helaas, muizen hebben geen dikke wintervacht en verlenen zichzelf ongevraagd heel gemakkelijk toegang tot onze huizen. Zelfs al heb je geen kat , dan kun je nog steeds gebruikte kattenbakvulling gebruiken om muizen af te weren.


Zet bakjes met gebruikte kattenbakvulling bij deuren neer. De muizen zullen de geur van kattenurine ruiken en heel snel verdwenen zijn. Als je erg veel muizen in huis hebt, dan is een kat wellicht niet genoeg om er helemaal vanaf te komen. Voorkom overlast door katten , met onze kattenverjagers effectief, betaalbaar en direct resultaat.


Muizen (en andere prooidieren) zijn het natuurlijke dieet van katten. Gezonder voedsel bestaat niet, mits de muis geen gif gesnoept heeft o. Let wel, muizen kunnen parasieten bij zich dragen. Waarom moet ik mijn tuin tuin inrichten tegen katten.


Laat gewoon de eigenaar er voor zorgen dat ze hun “huis”dier binnen houden of op hun eigen erf. Een katte eigenaar vertelde me ooit je moet een hek om je erf zetten dan houd je katten buiten. Omgekeerde wereld die eigenaren moeten een hek om hun erf zetten.


Kut beesten dat zijn het….

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts