maandag 12 november 2018

Fiskars bijl x7

Onverwoestbare, betaalbare bijl uit Finland! Moderne materialen = performance. Klanten beoordelen ons met een 9. Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig?

Shop direct fiskars bijlen online. Beslist de laagste prijzen. Erg fijn voor het kleine hakwerk. Er is een model voor elke mogelijke houtbewerkingsklus - kies maar uit! Het dunne, wijd uitlopende blad van de universele hakbijlen snijdt scherp en gemakkelijk door vers, harshoudend hout, zoals sparren- en pijnbomenhout.


Universele bijl X- XS is perfect voor het hakken van klein hout en aanmaakhout. Fiskars Bijl - XXs - Universeel - Cm.

Zo staat deze slechts 6gram wegende bijl je bij tijdens wandelingen, kamperen en bij klussen om het huis. Met zijn keilvormig gesmede kop met breed blad is hij ideaal voor het kappen en bewerken van hout. De universele bijl Xheeft een breed blad en is met name geschikt voor outdoor activiteiten en het hakken van aanmaakhout.


Een vaste plek bij het gereedschap in de (terrein)auto is niet onlogisch. Een bijl heeft traditioneel een houten steel. De steel licht prettig in de hand en dankzij de fijne balans kunt u zowel met de pols als met handen hakken. Deze bijl is dus geschikt voor splijten, hakken en bewerken van hout.


De kop is gemaakt van carbonstaal en is voorzien van een duurzame teflon coating. Dus geen gebroken of gebutste stelen meer, nee zeer sterk kunststof handvat dat onverwoestbaar is. Gratis Verzending Boven €49!


Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Bespaar tot wel via kiesproduct. Deze bijl biedt optimale zekerheid doordat het blad van deze bijl in de steel is geïntegreerd. Daarnaast is er een maximale balans tussen de bijlkop en de steel door gewichtsverdeling.


Bijzondere kenmerken de fiskars universele bijl xis een zeer goed te hanteren en gemakkelijk mee te nemen bijl.

Als u liefhebber bent van tuinieren of mooie keukenproducten. Bestel hier tuingereedschap online. Deze kleine en efficiënte bijl is ideaal om mee te nemen op vakantie of voor het kloven van kleine stronken. Daarom een korte samenvatting van de verschillen tussen de X2 de X2 de 3en de X7.


Het aansteken van uw openhaard begint natuurlijk met aanmaakhoutjes. De Xis een kleine, compacte bijl die je mee kan nemen tijdens een wandeling, bij het kamperen of voor klein hakwerk bij het tuinieren. Euro fiskars bijl xuniverseel. Snel en effeciënt kloven van kleine blokken hout of het. Nieuw Ophalen of Verzenden.


De bijl is gemaakt van FiberComp: uit glasvezel versterkt kunststof dat heel licht en extreem duurzaam is. De bijl heeft een uniek SoftGrip handvat: een comfortabel, ergonomisch gevormde grip, met antislip oppervlak. De bijlkop is volledig verwerkt in de FiberComp steel, wat de bijl veiliger maakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts