vrijdag 16 november 2018

Dik steigerhout

Bespaar tot wel via kiesproduct. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Steigerplank Nieuw in Oud Grijs 5. Zoekt u bijzondere, extra dikke steigerplanken in oud grijs?


Deze trendy steigerplanken zijn 1 nieuw, maar wel in de kleur van gebruikt oud steigerhout. Op voorraad lengtes van meter. NU OOK DE ORIGINELE BEITS AANWEZIG! KLIK HIER om het oud gemaakte steigerhout 50mm te bestellen.


U kunt bij ons aan de Nijverheidsweg het steigerhout afhalen wanneer wij geopend zijn, zie de openingstijden rechts op deze pagina. We kunnen de steigerplanken bezorgen in heel Nederland tegen de allerlaagste prijs. Dunne plank voor vloeren, wanden, meubels of bekisting van steigerhout.


Dik steigerhout

De schuifdeuren worden gemaakt van steigerhout mm dik. De stalen worden alleen verstuurd met post NL. Ga dan zelf aan de slag met het steigerhout van KARWEI! Nu je het heft in eigen handen hebt genomen zijn de mogelijkheden eindeloos.


Bij KARWEI kun je steigerhout kopen in verschillende afmetingen en afwerkingen. Nu grote uitverkoop van grote partijen steigerhouten planken. Nu een trailers vol met steigerhout nu v. Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Watergedragen water- en vuilafstotende impregneer voor steigerhout op basis van uniek nanotechnologisch sol. Wij leveren door de gehele Benelux tegen scherpe tarieven. Online bestellen in onze webshop!


Maar ook vergrijsd steigerhout of planken die wit voorbehandeld zijn. Zo heb je binnen een handomdraai al het steigerhout voor je project bij elkaar. Let ook op onze steigerhout aanbieding.


Dik steigerhout

Gebruikt steigerhout dikte 3cm. Zoals de naam het al zegt zijn gebruikte steigerplanken gebruikt. PLANKEN dik , 5m lang, 1breed: euro incl.


Dit zijn de ideale planken gebruikt steigerhout voor wanden vloeren lambrisering enz enz. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Groot assortiment nieuwe en old look steigerplanken, zwarte en douglas steigerplanken en meer!


Oud steigerhouten tafelblad ovaal 60mm dik. Hier betaal je dus ook vaak wat meer voor. Besef wel dat als je dus een meubel van hoge kwaliteit wilt, en deze dus ook graag zo lang mogelijk mooi wilt houden, je beter wat meer voor steigerhout kunt betalen.


Deze plank is gemaakt van vurenhout, een vrij zachte houtsoort waar je met gemak een spijker inslaat. De plank van 5m lang, 20cm breed en 15mm dik is bewust ruw gehouden en daarom goed geschikt voor het maken van stoere wandkleding, een overkapping of decoratieve elementen voor buiten en binnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts