vrijdag 30 november 2018

Schrikdraad paarden

Schrikdraad paarden

Bestel veilig en betrouwbaar, Thuiswinkel gecertificeerd. Schrikdraadoplossing voor paarden nodig? Maximale zekerheid en gebruiksgemak. Ruime keuze en snelle levering! Bespaar direct op GigaGunstig.


Voor paarden is het belangrijk dat een afrastering goed zichtbaar is. Dat heeft twee redenen: een paard is een vluchtdier en heeft driedimensionaal zicht. Dat houdt in dat ze bewegingen in de verte veel beter waarnemen dan details in de nabije omgeving.


Voor uw paardenomheining kunt u daarom het best schriklint gebruiken in plaats van schrikdraad. Officieel dealer van Gallagher en Pulsara schrikdraad en apparaten. Gratis verzending in Nederlan België en Duitsland vanaf 50. Het voordeel van schrikdraad is dat je het voor zowel paarden als landbouwdieren kunt gebruiken. Doordat het schrikdraad vrijwel onzichtbaar kan zijn is het wel een uitstekende manier de stroomgeleiding waar je jarenlang plezier van hebt.


Tevens is schrikdraad erg gemakkelijk om een stuk land of paddock af te zetten. Wij verkopen verschillende soorten geleiders, namelijk schrikdraad , schrikkoor schriklint, hippo long life, netten. Het is belangrijk om de juiste geleider voor uw gebruik te kiezen.


Bent u op zoek naar schrikdraad voor paarden ? Koop direct uw schrikdraad voor paarden ! Paarden zijn van nature vluchtdieren en sterk visueel ingesteld. Daarom gaat de voorkeur uit naar een goed zichtbare weide omheining voor paarden. Als uw paard in het nauw wordt gedreven, dan gaat deze er het liefst in galop vandoor. De zichtbaarheid van het schrikdraad. Wanneer u een afrastering gaat plaatsen voor uw paarden , dan is het belangrijk om te kiezen voor schrikdraad dat zeer goed zichtbaar is.


Het schrikdraad lint zorgt er dan voor dat de paarden worden afgeremd waardoor de kans op doorbreken kleiner. Voor een schrikdraad afrastering rondom uw huis of tuin om huisdieren zoals katten en honden binnen of juist buiten uw tuin of terras te houden hebben we complete Gallagher huisdier schrikdraad afrastering sets. Ontdek het gemak van online een schrikdraadapparaat en schrikdraad kopen via de nummer webshop voor elektrisch afrasteringsmateriaal. Vertrouwd resultaat voor schrikdraad paarden.


Check Visymo voor de beste resultaten! Vind schrikdraad kopen het nu op Kensaq. Zoek schrikdraad paarden in Zoekmachines Tegelijk. Hippolux schrikdraad voor paarden met kunststof mantel. In de kunststof mantel zijn koolstof vezels verwerkt die stroom geleiden.


Schrikdraad paarden

Deze innovatieve schrikdraad afrastering bestaat al vele jaren. Dit is echter erg dun, bij uitbreken kunnen paarden erin vast blijven zitten en hun benen vervelend beknellen. Breed kunststof schriklint lijkt het meest geschikt.


De afrastering van paarden kunt op verschillende manieren doen. U kunt de omheining afrasteren met schrikdraad , koort en netten. Om uw paard in alle veiligheid binnen de afrastering te houden, dienen er zo min mogelijk uitstekende delen aan de omheining te zitten. Je hebt daarom een beter geleidende draad nodig. Gebruik je schrikdraad bijvoorbeeld voor paarden , dan zal je ook met een groter perceel te maken hebben dan als je reigers bij je vijver uit de buurt wil houden.


Schrikdraad paarden

Hou dus altijd in gedachten waarvoor je het schrikdraad gaat inzetten! Voor een veilige omheining van uw paarden kunt u kiezen uit een electrische schriklint of koord afrastering. Ook in combinatie met een houten afrasteringen of een omheining van gaas biedt het gebruik van een elektrische lint afrastering veel voordelen.


Bij paarden duurt het veel langer voor ze aan de draad gewend zijn. De hoge spanning gaat gepaard met een zeer lage stroom, het energieverbruik van schrikdraad is daardoor laag en een schrikdraadapparaat kan dan ook een heel seizoen werken op slechts één batterij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts