woensdag 21 november 2018

Dracaena bicolor

De Dracaena bicolor kenmerkt zich door een lichtgroen blad met subtiel rood randje. De bladeren van de Dracaena bicolor zijn erg spits en lijken op die van een Marginata. Dracaena marginata ‘ bicolor ’ is a special variety of dragon plant.


Its bright to deep green leaves are lined with a thin, elegant strand of bordeaux red encasing several bands of green and yellow. Name – Dracaena reflexa var.

De Dracaena Bicolor , beter bekend als de Drakenbloedboom, is een plant met een stoer uiterlijk. Dracaenas are generally rugge carefree houseplants with a robust and tropical appearance. They are widely used for both home and office plantings. Plantsome maakt gebruik van cookies Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. De Dracaena Marginata ‘ Bicolor ’ is een groene kamerplant met dunne zwaardvormige bladeren.


Deze zijn lichtgroen van kleur met een roze roodachtige randje op het blad. Kan door de vorm in eigenlijk elk interieur goed vertoeven. Verzorging Dracaena Marginata Bicolor.

De verzorging van deze groene kamerplant is erg simpel. Sommige Dracaena soorten bevatten rood sap. Dit rode sap werd als drakenbloed gezien. De dracaena (marginata) verliest blad Hallo ik ben in het bezit van dracaena (marginata) planten.


Wat kan dit zijn is dat normaal komt het door de tijd van het jaar en waarom is het er maar van de 3. Dracaena hookerana Variegata hat ebenfalls die gleiche Wuchsform wie die Ursprungsart. Im Gegensatz zu dieser bilden die Blätter aber eine Vielzahl von dünnen, weißen Streifen. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om jouw Dracaena gezond te houden.


Voor het gemak zeggen we hier in Nederland Drakenbloedboom. Een Dracaena ook wel drakenboom genoem robuust in iedere ruimte, en daarnaast nog een tropische plant die een ruimte een exotische uitstraling geeft. De Dracaena is een gemakkelijke kamerplant en is geschikt voor diverse standplaatsen.


Een lichte standplaats, een standplaats met indirect zonlicht of een standplaats in de schaduw vindt de plant prima. Voornamelijk komt de Dracaena uit Afrika, maar ook uit de tropen van Azië en Midden-Amerika. Dracaena , in Nederland ook bekend onder de naam Drakenbloedboom.


Hij verlangt weinig onderhou hierdoor is de Drakenbloedboom goed geschikt voor op kantoor. Daarom wordt hij ook wel drakenboom of drakenbloedboom genoemd.

Dracaena ’s komen van nature voor in Afrika, delen van Zuid-Oost Azië en Zuid-Amerika. De wetenschappelijke naam Dracaena (spreek uit: dra-C-na) komt van het Griekse drakaina, (vrouwelijke) draak. Dat refereert aan de soort Dracaena draco, die we in Nederland als drakenbloedboom kennen. Dus wacht niet langer en bestel deze mooie Dracaena Marginata Bicolor ! Als u de Dracaena Marginata Bicolor bij ons online koopt, bent u verzekerd van een hoge kwaliteit kamerplant. Wij leveren de Dracaena Marginata Bicolor snel en altijd vers van de kweker.


The Tricolor cultivar, commonly called rainbow plant or rainbow tree, has cream and yellow stripes on narrow green leaves.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts