dinsdag 20 november 2018

Drentse krent

Boek het Drentse Krent , Veeningen. U krijgt direct een bevestiging. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu!

Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen. De service en klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel evenals het ontbijt, veel variatie, vers en gezond. Een prettig verblijf met voldoende privacy.


Ons bijgebouw met twee gastenverblijven heeft een rieten dak met een warme uitstraling. Drentse krent ligt in het buitengebied tussen Meppel en Hoogeveen. Landelijk gelegen én maar min.


NEEM TIJD VOOR ELKAAR: ruimte, rust, loungen bij de houthaar landelijk én dichtbij de sta goede bedden, heerlijk ontbijt, alles over de streek. MET ALLE COMFORT: ons bijgebouw met twee gastenverblijven heeft een rieten dak en stalraampjes.

RESERVEREN: VOORAF VRAGEN WIJ EEN AANBETALING VAN € 2-. NA ONTVANGST VAN DIT BEDRAG IS DE. Enjoy a long night at the wood fire with your best friends. And experience it: tranquility, space and time for each other! Enjoy the idyllic view over our orchard and the countryside.


Onder de Drentse Krentenboom. Geniet van het idyllisch uitzicht over ons boomgaardje en de landerijen. Gelegen tussen Meppel en Hoogeveen met volop. We gebruiken cookies om volledig van dienst te kunnen zijn. Zo kunnen we bijvoorbeeld je voorkeuren bewaren, je winkelwagen bewaren, en anonieme statistieken bijhouden.


Wanneer het krentenboompje bloeit, is het echt lente. De Krent , zoals deze struik ook wel genoemd wordt, werd vroeger in Europa gecultiveerd en veelal in boerentuinen geplant om zijn aromatische, zoete, krentachtige vruchten, die zelfs op de markten verkocht werden. Hij hoort bij de familie van de Rosaceae.


Het Drents krentenboompje (Amelanchier laevis, synonieAmelanchier grandiflora) is een plant uit de rozenfamilie (Rosaceae). De plant wordt veel als sierheester. Duurzaam en aardbevingsbestendig bouwen, Imkerij, Scharrelvlees en nog veel meer! Kom eens langs op wapserveen. Er even tussenuit om te ontspannen in een verzorgde omgeving, niets moeten en je laten verassen door het rijke aanbod van Zuidwest Drenthe.


De drentse krent , Wapserveen.

Indicatieprijs voor personen € 7Incl. We vonden het een mooi en ruim opgezet BB en van alle gemakken voorzien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts