dinsdag 6 november 2018

Honingraatmatten voor grind

Honingraatmatten voor grind

Ideaal voor een stabielere oprit of looppad. Top kwaliteit en gratis bezorging! Bespaar tot wel via kiesproduct. Dit voorkomt niet alleen spoorvorming van voertuigen maar zorgt ook dat u geen grind of split verliest.


Hoge kwaliteit vanaf 1per 1m2! Verzending is gratis ongeacht de hoeveelheid! De grindmatten verdelen het gewicht uitstekend en voorkomen spoorvorming. Zo ziet het grind er altijd netjes uit. Hierdoor blijft de grindmat goed en stabiel op z’n plaats liggen.


Het worteldoek heeft als voordeel dat het wel water maar geen licht en wortelgroei doorlaat. Wanneer u ergens grind legt heeft u al snel dat er spoorvorming ontstaat doordat het grind op een bepaalde plek inzakt. Wist u dat deze matten voor grind of split in België ook wel honingraatmatten of honingraatplaten genoemd worden?


Grindmatten en grasmatten. Het rooster zorgt dat het grind goed blijft liggen. Doordat het rooster van kunststof is, is het robuust en bestand tegen tal van invloeden van buitenaf.


Door grindmatten te leggen zorgt u voor een prettig beloopbaar en goed berijdbaar geheel. Het zorgt ervoor dat u niet wegzakt in het grind. Beschikbaar vanaf €per Stuk!


Honingraatmatten voor grind

Extra Comfortabel voor uw Dieren. Voor Verschillende Toepassingen. Eenvoudig Leggen met Kliksysteem! De plaat van rasters die voor u al aan elkaar zal zijn gekoppeld heeft een afmeting van 1m bij 33m.


Wilt u een oprit, parkeerplaats of pad met grind of split dan kunt u grindmatten aanleggen voor extra stabiliteit. Een oprit met grind of dolomiet kan veel verdragen. Leg een eigen oprit met grind of dolomiet aan door de volgende vier stappen te volgen: grond voorbereiden, kantopsluiting maken, fundering leggen en grind of dolomiet storten. Geo-textiel doek van gram per m².


Honingraatmatten voor grind

Dit doek is veel dikker dan bij goedkopere grindplaten. Daarnaast blijft het doek op zijn plaats door een thermische verlijming. Hierdoor kan het doek niet loskomen van de plaat zodat het grind niet in de grond verdwijnt. Ook is het moeilijker om erdoor te rijden met de fiets, kinderwagen of rolwagen. Bovendien zakken de hakken van damesschoenen in het grind en worden deze zo beschadigd.


Omdat dit een grindrooster met worteldoek is, heb je ook geen last van onkruid. Er komt dus weinig onderhoud bij kijken. Van plan om met grind een belastbaar pad te creëren? Dan is een grindrooster kopen geen slecht idee.


Altijd de beste verharding voor u! Reijmer Sierbestrating is het adres voor de aanschaf van alternatieve verharding zoals split, grind , keien, rotsen en schelpen. Van veldkeien, lava keien, moräine keien, beach pebbles, tot grind. Los gestort in uw aanhanger of gewoon per zakje.


Opzoek naar half verharding? Wij leveren honingraatmatten geschikt voor oprit of terras, zodat uw grind of split goed vast blijft liggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts