vrijdag 2 november 2018

Opzetbaar zwembad

Alleen dit weekend: extra korting op alles. Bezoek de winkel of bestel nu online! Altijd een verassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt.


Verkrijgbaar vanaf € 99. Jouw nieuwe favoriete opzetbaar zwembad kopen? Dit loopt uiteraard op bij de opzetzwembaden met frame. De Intex Metal Frame zwembaden zijn voorzien van een stevig metalen frame en zijn zowel in ronde als in rechthoekige versies verkrijgbaar.


Handig dus als u te maken hebt met beperkingen qua ruimte in uw tuin. Het stevigste opzetzwembad is het Intex Ultra Frame zwembad. Daar zit je met een opzet zwembad natuurlijk al snel aan.


Alle opbouwzwembaden van Intex, Bestway of Interline worden boven de €10- gewoon gratis verzonden! Bij de grotere opzetzwembaden hebben we een leuke extra. Haal het opzet zwembad zelf op én je mag voor €2- gratis uitzoeken! Houd er rekening mee dat u extra ruimte rond een opzetbaar zwembad nodig heeft voor de dragers en steunen van het zwembad. Bij De Wit Schijndel kunt u terecht voor opzetzwembaden van Intex en Interline.


De ronde baden gaan van een diameter van ongeveer meter tot meter voor het Bali houten zwembad van Interline. Het zwembad wordt overeind gehouden door het zeer stabiele frame. Houd het water in beweging met een pomp die krachtig genoeg is om het water in je zwembad rond te pompen en te filteren. Dit voorkomt algen, bacteriën en schimmels.


Opzetbaar zwembad

Met een filterpomp verwijder je op een efficiënte en effectieve manier zan vuil en zelfs algen en bacteriën. Maak eens per week het zwembad schoon met de hand. Alles wat de boom dan namelijk loslaat komt in je zwembad terecht. Probeer het zwembad dus in een zo’n ‘vrij’ mogelijke omgeving te plaatsen, daar is vaker ook meer zon, waardoor het zwemmen aangenamer wordt.


Opzetbaar zwembad verfraaien Meestal is een opzetbaar zwembad in je tuin niet zo’n mooi zicht. Vooral de onverplaatsbare exemplaren kunnen je na verloop van tijd de keel uithangen. Met een planken vloer of tegels rond het zwembad – je kan kiezen tussen bovenaan aan de zwembadrand of onderaan op de grond – kan het geheel in ieder geval erg. Goedkoop zwembad in de tuin? Een Intex zwembad , Bestway of Interline zwembad met óf zonder een zwembadpomp vind je op ZwembadenWebshop.


Wil je een afdekzeil, zwembadchloor of een zwembadtrap bij je zwembad ? Wij hebben het grootste assortiment zwembaden en accessoires op voorraad. De grotere Easy Set zwembaden zwembaden worden geleverd met een Intex filterpomp voor eenvoudig onderhoud. Metal frame, Prism frame en Ultra frame zwembaden van Intex zijn ideaal voor het hele gezin. De frame constructie geeft je zwembad de stevigheid die het nodig heeft. Ben je op zoek naar een zwembad waarvoor je niet te diep in je beurs moet tasten?


Kies je een opzetbaar zwembad voor je tuin? Dan is een opzetbaar zwembad misschien wel iets voor jou. Ontdek het ruimste aanbod zwembaden en toebehoren bij Zwembadstore.


Opzetbaar zwembad

Het frame bestaat uit robuuste ronde stalen buizen en staanders van ovalen palen. Een zwembad in eigen tuin was nog nooit zo dichtbij. Hiermee zal uw kind zich geen moment vervelen tijdens de hete zomerdagen! Dit is een makkelijk en snel opzetbaar zwembad met leuke printjes van Winnie the Pooh.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Zwembad Easy set opzetbaar rond Opgelet: indien u meerdere vervangonderdelen bestelt, is het mogelijk dat u deze in meerdere leveringen ontvangt, afhankelijk van de beschikbaarheid bij onze leverancier. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Opzetbaar zwembad

Er is een grote keuze aan zwembaden wanneer je een zwembad gaat kopen. Een babybadje of kinderzwembad zijn een perfecte verkoeling voor de kleintjes. Een familiezwembad bestaat in verschillende maten, vormen en soorten. Op zoek naar verkoeling voor de hele familie? Een Gre of Bestway zwembad met of zonder zwembadpomp vind je bij Praxis.


Met zwembad toebehoren, zoals chloortabletten, zwembad afdekzeilen en een warmtepomp voor je zwembad , maak je je zwembad helemaal compleet. Het volleybalnet is geschikt voor zowel de Metal Frame zwembaden alsook de Ultra Frame zwembaden. Het volleybalset is gemaakt van stevig materiaal en zorgt gegarandeerd voor extra speelplezier in het zwembad. Met een opblaasbaar zwembad ben je snel klaar voor een duik.


Maar het liefst een die opblaasbaar of opzetbaar is. Mooi, want bij HORNBACH hebben wij een groot assortiment van losstaande zwembaden! Neem een duik in ons assortiment en maak je keuze uit een opblaasbaar zwembad , een rechthoekig zwembad , een rond zwembad of Bestway zwembad. U zult versteld staan van het aantal en de soorten zwembaden die wij klaar hebben staan.


Wat ons groot heeft gemaakt als zwembad leverancier, is ons diverse aanbod en onze enorme voorraad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts