donderdag 8 november 2018

Groene aanslag bayer

Dimanin verwijdert en voorkomt groene aanslag (wieren of algen) door te spuiten of te gieten. Storende aanslag komt echter ook voor op de grond en de wanden van balkons. Vooral als ze aan de schaduwzijde liggen. De vieze groene aanslag mag zich op muren niet uitbreiden.


Niet alleen om visuele maar ook om economische redenen: onder de aanslag kan vochtigheid ophopen en te zijner tijd tot schade aan pleisterwerk en muren leiden. Het verwijdert de aanwezige groene aanslag en zorgt ervoor dat het maandenlang wegblijft. Het middel is verder onschadelijk voor planten en gazon. Protect Garden Dimaxx Ultra (voorheen genaamd Dimanin Ultra) is bestemd voor het bestrijden van groene aanslag door wier of alg.


De groene aanslag blijft met dit middel maandenlang weg. Last van groene aanslag op de oprit of het terras? Bestrijding van groene aanslag (wieren) Indien mogelijk, vuil tevoren verwijderen. De te behandelen oppervlakken goed bevochtigen met de klaargemaakte oplossing van het middel. Dimanin Ultra verwijdert en voorkomt groene aanslag (wieren) door te spuiten of te gieten.


Groene aanslag bayer

Vooraf, indien mogelijk, vuil verwijderen zonder zeep of een synthetisch wasmiddel te gebruiken. Het te behandelen oppervlak goed nat maken met de klaargemaakte oplossing. Onkruid tussen je planten, groene aanslag tussen de stenen, mos op je gazon, dat wil je niet. Daarom heeft Welkoop producten om onkrui mos en groene aanslag te verwijderen of zelfs te voorkomen. Bayer Groene Aanslag Dimanin.


Welkoop verkoopt handige drukspuiten, onkruidborstels, onkruidbranders, hogedrukreinigers en middelen tegen algen, aanslag. De inhoud van deze flacon van liter is geconcentreerd en voldoende voor 500moppervlak. BAYER Dimanin ultra groene aanslag 0. Kom dan langs in onze showroom in Beuningen, gelegen tussen Nijmegen, Wageningen en Arnhem in, of bekijk de producten. Productkenmerken: geschikt voor zeer veel verschillende materialen (ook natuursteen) lange nawerking.


Groene aanslag bayer

Dimanin AlgMos werkt effectief tegen groene aanslag. Het product is gebruiksklaar, heeft een lange nawerking en is veilig voor de randbeplanting. Iedereen heeft er last van in de tuin en op het terras: groene aanslag.


We hebben tips van de expert en luisteraars! Beluister hier het fragment uit de radio-uitzending. Groene aanslag is een natuurlijke groei van algen.


Groene aanslag bayer

Je ziet groene aanslag met name op plekken waar weinig zonlicht komt. Kom gezellig winkelen in ons tuincentrum in Almere-Buiten: goed bereikbaar en gratis. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Zo wordt uw terras weer stralend schoon! Gelieve niet, als buitenlandse klant, dit product via een omweg bij ons bestellen. Geef mos en groene aanslag geen kans.


Elk jaar na de winter is het bestrijden van mos, groene aanslag en algen een terugkerende taak. Door ons vochtig klimaat kan het mos welig tieren en maakt groene aanslag terrassen, tuinpaden, opritten en tuinmeubels glad en gevaarlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts