maandag 1 december 2014

Balboa ozonator

Balboa ozonator

Ozone generator used for room, car disinfection. De werking van de Ozonator is als volgt: de Ozonator maakt Ozongas aan waarmee niet alleen bacteriën worden gedoo maar ook andere schimmels en virussen. Daarnaast heeft het een oxiderende werking en breekt het afvalstoffen af. Een Balboa ozonator zorgt er voor dat je minder chloor hoeft te gebruiken in je spa. Dankzij zijn CD chip produceert hij meer ozon en gebruikt de Balboa ozonator tot wel minder energie.


Is gelijk waardig aan de Balboa ozonater en dus zeker een geschikte vervanger. Wanneer u de ozonator zelf gaat vervangen raden wij u aan om de montage set te vervangen met daarin een ozonatorslang en terugslagklep. De originele ozonator van Balboa , belangrijk in iedere spa.


De Oozonator dient elke jaar vervangen te worden. Kies nú een balboa ozonator en hou het water schoon! Je hoeft niet verder te kijken! Dit gas wordt gebruikt om bacteriën en micro-organismen in het water te verwijderen.


De duur van de filtercycli zijn afhankelijk van het programma dat u heeft ingesteld op het Balboa bedieningspaneel. Zie in de Balboa handleiding: Programmeren van de Filtercyclus). Wij adviseren om de ozonator minimaal 2x – uur per dag aan te zetten (om de uur, uur lang) als u dagelijks gebruik maakt van uw spa bubbelbad. De ozonator in uw spa produceert ozongas door middel van een UV-lamp.


Als het ozongas geïnjecteerd wordt in het water van uw spa werkt het als een sterk en natuurlijk desinfecteer middel. Met hogere ozon output en langere levensduur dan CD (Carona Discharge) technologie is BOAquaSun universele ozonator ideaal voor waterbehandeling in spa en zwemspa toepassingen. Ozon is het snelst werkende desinfectie- en oxidatiemiddel voor badwater. Doordat ozongas wordt aangezogen via de mengkamer, blijven er ook “bubbeltjes” in het water zichtbaar als de ozonator geen ozongas meer. Onze meest populaire ozonator is de Balboa Ozonator met CD Chip.


De Balboa ozonater is zeer energiezuinig. Ook makkelijk zelf te monteren. Het lijkt misschien een moeilijke klus waar je per se een monteur bij nodig hebt. Maar niets is minder waar.


Wat veel spa eigenaren zich niet realiseren is dat een ozonator slijt en een beperkte levensduur kent, net als banden op uw auto. De meeste ozonators gaan ongeveer tot jaar mee. Zonder de desinfecterende kracht van een ozonator kan organisch materiaal snel opbouwen en de kwaliteit van het water snel verslechteren. Nadeel hiervan is dat u dus niet ziet of hij nog werkt of niet.


De spa ozonator , of jacuzzi ozongenerator, zorgt voor desinfectie van het water in uw jacuzzi. Na deze tijd moet hij vervangen worden. De werking van de spa ozonator is als volgt: de spa ozonator maakt Ozongas aan waarmee niet alleen bacteriën worden gedoo maar ook andere schimmels en virussen. De Corona ozonator van Balboa maakt met behulp van een CD chip ozongas aan.


Hierna stopt de reiniging. Het Balboa besturingssysteem is het meest gemakkelijk te bedienen en gebruiksvriendelijke besturingssysteem op de markt. Geheel naar wens kunt u de watertemperatuur, de filtercyclus en de pompen instellen. Alle programma’s op het Balboa besturingssysteem zijn gericht op een optimaal rendement tegen een zeer laag energieverbruik.


Balboa ozonator

The ozonator will also allow you to reduce the quantity of chemical products for the treatment of your water. Discover our chip ozonators , our corona discharge ozonators and our Ultra-Violet lamp ozonators , made for the greatest brands such as Balboa , Del Ozone and Ultra-Pure. Jacuzzi Spa Balboa Ozonator.


Een ozonator of Uv systeem desinfecteert uw spa water. Balboa is always working on breakthrough technologies to bring new products to the spa and whirlpool industries. Indien u de ozonator goed gebruikt, kunt u de concentratie chloor die in het water zit tot een minimum beperken.


Producten en spa reparatie van Well-Tec spa service. Spa en bubbelbad onderdelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts