dinsdag 1 augustus 2017

Aquaforte pomp

Complete assortiment op voorraad. Neem contact voor eerlijk en deskundig advies. Ergebnisse von Suchmaschinen! SIBO Fluidra distribueert AquaForte (zwem)vijverproducten over de gehele wereld door een groot dealernetwerk. Wij zijn altijd op zoek om ons netwerk verder uit te breiden.


Traploos regelbaar en energiezuinig. AquaForte staat voor betrouwbare, innovatieve vijverproducten voor de aanleg en onderhoud van uw vijver. Door continu op zoek te zijn naar innovaties in de vijvermarkt en zelf producten te ontwikkelen, kan AquaForte een hoogwaardige productenlijn garanderen met als resultaat een goede kwaliteit van uw vijverwater.


Ook belangrijk is de capaciteit die een pomp heeft. Houdt altijd rekening met verlies in filters en leidingen. Het resultaat is een serie vijverpompen die uw vijver in een topconditie brengt en houdt.


Aquaforte vijverpomp: een pomp die uw vijver in topconditie houdt. De -serie vijverpompen zijn echte krachtpatsers. Vijverpompen van alle bekende merken en tegen de laagste prijzen koopt u bij A2KOI.


Daarbij kunt u denken aan filterpompen, fonteinpompen, en dompelpompen. Laat het ons dan direct weten en wij passen de prijs direct voor je aan. Vergelijk voor de laagste prijs. De Dosatech is de ideale peristaltische pomp voor het doseren van een vloeibare oplossing in het leidingsysteem van uw zwembad of vijver.


Aquaforte pomp

Dankzij de neopreen slang van de Dosatech doseerpomp is het mogelijk om diverse soorten oplossingen aan uw zwembad toe te voegen. Met deze doseerpomp is het mogelijk om elk uur tot 60ml te doseren. De aquaforte DM kan vuildeeltjes verpompen met een diameter van mm.


Kleine kiezels en andere vuildelen vormen hiermee geen gevaar voor de pomp. Deze pomp kan vuildeeltjes met een maximum van 6mm verpompen en in totaal heeft u na aanschaf van de pomp twee jaar fabrieksgarantie. Is deze vijverpomp sterk genoeg voor mijn vijver? Bij een blokkade van de rotor zal de pomp in een “lock” positie keren waardoor hij geen stroom verbruikt en wacht tot de blokkering weer is verholpen.


Aquaforte pomp

Plaats deze pomp in uw visvijver om zo meer stroming en dus gezondere. Ook kwa uiterlijk zijn ze gelijk, echter het grootste verschil is dus de contoller (het externe bedieningspaneel) waarmee u dus de pomp traploos kunt regelen. Deze krachtige vijverpomp is erg betrouwbaar.


Bij blokkade van de waaier zal de pomp in een “lock” positie keren waardoor hij geen stroom verbruikt en wacht tot de blokkering weer is verholpen. De pomp wordt geleverd inclusief koppelstukken en jaar. Met de meegeleverde controller stelt u de flow en het energieverbruik. Algemene informatie over de DM Vario van Aquaforte.


De AquaForte DM Vario vijverpomp kan worden geïnstalleerd worden in zowel een droge als natte opstelling. U kunt de pomp dus niet gebruiken met een toerenregelaar. De pomp heeft een geruisloze werking en is ook geschikt voor zoet en zout water (de pomp bevat namelijk geen koperen onderdelen).


Als er sprake is van een blokkade van de rotor of waaier, dan zal de pomp overgaan naar een “lock” positie. Raar, ik heb diezelfde superfish op mijn drijfskimmer staan, werkt perfect. Wel geen opvoer na de pomp , gewoon recht de eerste bezinkkamer in. De Blue Eco pomp is geschikt voor het verpompen van zoet, zout- en zeewater of andere dunvloeibare, niet agressieve en niet-explosieve of oliehoudende vloeistoffen. Met deze pomp kan zowel schoon als ook in beperkte mate vervuild water verpompt worden.


Ze zijn ontwikkeld voor plaatsing op de bodem van de vijver, maar ze kunnen ook droog (buiten de vijver) worden opgesteld. De pomp is echter in principe bedoeld voor het gebruik in schoon water. Dit voorkomt het doorbranden van de motor. Interessant geprijsde vuilwaterpompen voor beeklopen, watervallen, fonteinen,filters. Deze vijverpomp kan zowel droog als nat worden geinstalleerd.


Deze nieuwe regelbare pomp wordt aangeboden voor een zeer interessante prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts