maandag 1 oktober 2018

De bonte wever prijzen

Vergelijk en bespaar geld. De beste last minute aanbiedingen. Ontdek of herontdek Nederland. Hotel, sport- en eventcentrum. Zoek naar bonte wever aanbieding op de nieuwe KensaQ.


Voordelig hotelarrangement.

Maak gebruik van de lage prijs! Laat u aangenaam verrassen door het complete aanbod! Het all-in principe omvat onbeperkt genieten van koffie, thee en vruchtensappen en onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten (m.u.v. de zonnebanken) in het zwem- en saunaparadijs.


Maar naast het golfslagba de wildwaterkreek en de glijbanen, valt er nog veel meer te beleven. U kunt bijvoorbeeld baanzwemmen in het 25-meter bad (binnen of buiten). De kids spetteren er lekker op los in het peuterbad.


Breng een bezoek aan de sauna- en rustruimte (gekleed) die volledig in het teken staat van ontspanning. Tevens geniet u van heerlijke uitgebreide buffetten en onbeperkt drankjes uit het huisassortiment.

Verrassend compleet met een unieke 4-sterren all-inclusive hotelaccommodatie. Het complex biedt ontelbare mogelijkheden op. Ons zoveelste bezoek aan de Bonte Wever. Eind oktober, het weer was nog geweldig. Prima hotel met waar voor je geld.


Binnen tal van activiteiten mogelijk, buiten kan je wandelen in bos, wandelen naar grote plas aan de linkerkant van het hotel achter de wijk, je kan naar Assen-stad. De midweek vakantie in de Bonte Wever is ons uitstekend bevallen. Door het slechte weer zijn wij meer binnen ( hotel en zwembad) geweest dan buiten. Het eten was prima en ook de gehele accommodatie, uitgezonderd de hotelkluis, was prima.


Tijdens ons verblijf is de hotelkluis vervangen door een nieuwe. De fiets en wandelprovincie bij uitstek! De Bonte Wever Assen: Schandalig!


U betaalt één vaste prijs voor een compleet arrangement. Het eten en drinken, toegang tot het subtropisch zwem- en saunaparadijs, de bowling, de fitness, de diverse spelactiviteiten en avondentertainment zijn bij de prijs inbegrepen. Geniet van Assen en de omgeving met een arrangement via zoweg.


Laat je inspireren door ons grote aanbod Weber. Jij bepaalt hoe je betaalt. Vandaag bestel morgen in huis.

Ervaar het gemak van Wehkamp. Krijg meteen de laagste prijzen! Guest can also enjoy relaxing body treatments work out at the hotel’s gym. A range of games are available at the Bonte Wever , such as table tennis, billiards, darts and video games.


The hotel’s restaurant serves à la carte menu. Speciale weekend aanbiedingen, hotel arrangementen en last minutes! Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. In de winter kunt u ook schaatsen in het ijsstadion.


Ben je nog aan het oriënteren? Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts