maandag 1 oktober 2018

Kattenverjager intratuin

Kattenverjager intratuin

De nieuwste modellen vindt u hier - aangevuld met de unieke technologie van Primrose. Alle kattenverjagers op beslist. Bestel snel jouw ongediertebestrijding. Verjaag Eenvoudig zelf Katten.


Voor 23:bestel Morgen in huis. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Heb of krijg jij een kat of kitten? Dan heb je een hoop kattenspullen nodig! Een tevreden kat, maakt een tevreden baasje.


Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Intratuin Koudekerke is veel meer dan een tuincentrum. Even pauze tijdens het shoppen? Met hoge tonen die alleen hoorbaar zijn voor katten, kunt u deze dieren uit uw tuin verjagen. Zodra een kat langs de verjager loopt, zendt deze ultrasone geluidsgolven uit die de kat als zeer irritant ervaart en dus snel uit de buurt wil gaan.


Een kattenverjager is een apparaat dat, door heel har heel hoog, geluid de dieren uit de buurt van deze geluidsbron verjaagt. Niet alleen katten, maar alle dieren die geluiden horen die hoger zijn dan normaal. Dus ook honden, konijnen, hazen e. Ultrasone kattenverjager - Word je helemaal gek van katten in de tuin die stinkende uitwerpselen achterlaten? De verdrijver zendt ultrasone geluiden uit, dit is onhoorbaar voor mensen maar zeer vervelend voor katten.


Katten weren uit de tuinMet deze honden- en. Van merken zoals Weitech, Ecostyle, Agradi en meer. Het op zonne-energie werkende apparaat sproeit water en maakt gebruik van flitslicht zodra er katten in de tuin zijn. Werkt op zonne-energie met oplaadbare batterijen incl.


Kattenverjager intratuin

Verdrijft katten honden ratten muizen vossen vleermuizen wasberen en marters. Je houdt van katten en ook van je tuin. Alleen gebruikt de eerste soms het tweede als een kattenbak. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Weitech kattenverjager , Weitech garden protector 2. Op het apparaat zit een infrarode sensor. Als er een dier voorbijkomt ziet het apparaat het en reageert dan met een hoge ultrasoon geluid. Koop nu en betaal pas over dagen! Met deze kattenverjager op zonne-energie zult u al gauw geen ongewenste katten meer in uw tuin zien.


U duwt de pin in de grond waar u maar wilt in uw tuin, of hangt de verjager met een schroef aan een muur of een hek. Waterdicht en weerbestendig. Kattenverjager - nu eenvoudig online kopen bij Tuinexpress.


Gekocht als kattenverjager , omdat katten mijn voortuin gebruiken als kattenbak. Met gloednieuwe Duracell batterijen erin, mag ik verwachten dat het apparaat het zal doen. Mijn buurvrouw vertelde mij hoe één kat recht op het apparaat afliep, ondanks dat het rode lampje brandde, alsof het een geluid maakte dat katten aantrekt i. Sommige mensen denken dat dit soort verjagers met ultrasoon geluid verboden is, maar gelukkig is dat niet het geval.


Kattenverjager intratuin

De garden protector verjaagt katten met ultrasoon gelui omdat katten erg gevoelige oren hebben vluchten ze meteen weg en zullen na een tijdje uw tuin als onveilig beschouwen en niet meer terug komen. De kattenverjager werkt door middel van een infrarode bewegingsdetector. De isotronic marter- en kattenverjager voor binnen led zorgt ervoor dat steenmarters en katten in het vervolg uw huis of bedrijf v.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts