woensdag 1 juli 2015

Zitmaaier nl

Direct online te bestellen. Gereedschap bel of mail ons gerust. Alle zitmaaiers vind je op beslist. Bestel snel jouw tuingereedschap. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Morgen al in huis vanaf €1.

We zullen gebruikte zitmaaiers blijven aanbieden, maar u kunt bij ons ook nieuwe zitmaaiers , frontmaaiers en maaiers met accu kopen. We zijn dealer van de merken John Deere, STIGA en Castelgarden. Daarmee kunnen we een breed assortiment aanbieden zodat er altijd een passende zitmaaier te vinden is. Bij zitmaaiers heeft u de keuze uit een frontmaaier, hierbij zit het maaidek aan de voorzijde - tuintractor hierbij zit het maaidek onder de machine tussen de wielen. Zitmaaiers zijn geschikt voor de grotere gras oppervlakten.


Wil je een zitmaaier kopen? Er zijn verschillende uitvoeringen: de frontmaaier bijvoorbeel of de crossmaaier. Onze Riders, zitmaaiers , zijn het perfecte voorbeeld.

Riders van Husqvarna gemaakt tot de flexibele en innovatieve machines die het vandaag de dag zijn. De oplossing voor het grootschalig opruimen van blad! Op zoek naar een robuuste diesel zitmaaier met opvang. Voor het comfortabel maaien van grote oppervlakten gazon kun je het best kiezen voor een zitmaaier. Of je nu smalle paden met bomen en struiken moet maaien of grote grasoppevlakten, met een zitmaaier zit je altijd goed.


Alle merken voor de laagste prijs. Meerdere aanbieders en soorten. Bekijk alles met zitmaaier gebruikt! Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht.


De zitmaaiers worden in verschillende varianten aangeboden, telkens met andere motoren en snijbreedtes. Zo kun je in het aanbod heel precies de optimale machine voor jouw vereisten vinden. Compacte zitmaaiers : krachtig en wendbaar.


Uw ervaring op onze site is een prioriteit. Het grootste online winkelcentrum. De professionele ETESIA- zitmaaiers staan op de professionele markt gekend om hun performantie, robuustheid en innovatie. Wat de maaisituatie ook mag zijn, de ETESIA-maaiers passen zich perfect aan aan de soms extreme omstandigheden van het professioneel maaien.


De zitmaaiers van HORNBACH zijn erg wendbaar en eenvoudig te bedienen, door deze combinatie zal je een fantastisch maairesultaat behalen.

Door het ruime assortiment van HORNBACH heb je een keuze uit verschillende zitmaaiers , bekijk het assortiment online en kijk welke zitmaaier het meest geschikt is voor jou. Onze medewerkers kunnen u uitgebreid ondersteunen in uw aankoop van een zitmaaier. Zij kunnen u het verschil duidelijk maken tussen de diverse merken en soorten en u een juiste maaibreedte adviseren, op basis van uw gazonoppervlakte. Alle accessoires en toebehoren om van uw qua zitmaaier en gazonmaaier een universeel werkpaard te maken. Van opbergkoffers tot maaiers, managevlakkers, frezen tot.


Hieronder treft u ons actuele aanbod zitmaaiers aan. Een zitmaaier met opvangbak is ideaal voor grotere gazons of grasvelden. Wij verkopen tweedehands zitmaaiers van o. Stiga grasmaaiers, Husqvarna frontmaaiers, John Deere tuintrekkers, Toro zitmaaiers , Castelgarden zitmaaiers , Honda zitmaaiers en vele anderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts