dinsdag 26 juli 2016

Afdekfolie zwembad

Koop nú Afdekfolie in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Specialistisch advies nodig? Alle merken zwembadafdekkingen! Voor de laagste prijs op Beslist.


Afdekfolie zwembad

Ook deze zwembad noppenfolie is om die reden geschikt voor allerlei typen zwembaden, Intex baden, Bestway zwembaden. Zwembadafdekking met zwembad noppenfolie. U kunt kiezen uit de blauwe variant zwembad noppenfolie en de zwarte variant zwembad noppenfolie.


Het afdekzeil wordt met de noppen naar onder op het water gelegd. Wanneer de zon schijnt geven de noppen de warmte door aan het water. Dankzij een goed afdekzeil zal u uw zwembad dus minder moeten verwarmen. UV gestabiliseerd PE folie, solar effect zal zwembad extra verwarmen.


Geschikt voor oprolsystemen. Veel verkocht is de Classic 5micron Geobubble deze afdekking heeft een hogere isolerende werking. Het noppenfolie zwembad is altijd iets kleiner dan de diameter van het zwembad zodat het water wel blijft ademen. Een bij ons besteld zwembad afdekzeil voor 16:uur is in van de gevallen de dag erna in huis. Heeft u een speciaal zwembad ? Neem dan contact op met ons voor een zwembad afdekzeil op maat.


Als je je zwembad goed schoon wilt houden is een zwembadafdekking zeker aan te raden. Naast het schoon houden van het bad heeft de afdekking ook nog andere functies. Zo houdt een afdekking de warmte ook vast. Dit kan een hoop verwarmingskosten schelen. Naast warmte vasthouden kan bijvoorbeeld een noppenfolie ook warmte aan het water afgeven.


Afdekfolie zwembad

Bij elk zwembad afdekzeil op deze pagina vindt u voor welk (intex) zwembad deze geschikt is. U kan de prijs zelf online berekenen of beroep doen op ons voor de prijzen van op maat gemaakte afdekkingen. Onze noppenfolie is ook verkrijgbaar in standaardafmetingen. De zwembad noppenfolie komt met de luchtbellen (drijfvermogen) naar beneden op het water te liggen. Altijd de Laagste PrijsGarantie!


De Grootste Collectie van NL. Alleen dit weekend: extra korting op alles. Bezoek de winkel of bestel nu online! Bezorging waar en wanneer je wilt. Kies de juiste vorm en afmetingen voor jouw zwembad zoals aangegeven in de productinformatie, ieder afdekzeil is groter zodat deze ruim over je zwembad hangt.


Naast gewone afdekzeilen bestaan er solar afdekzeilen. Deze houden de warmte van de zon beter vast, waardoor je zwembad met enkele graden wordt opgewarmd en tegelijkertijd beschermt tegen. Solar covers verwarmen jouw zwembad op een milieuvriendelijke manier. Het zwembadwater wordt verwarmd door zonne-energie, waardoor elektriciteit of gas niet nodig zijn.


Bovendien scheelt het in je portemonnee: elektrische warmtepompen zijn vaak duur, evenals de hoge energiekosten die nodig zijn voor het verwarmen van het water. Bij het kiezen voor zwembadfolie hebben wij de keuze uit alle bestaande merken. Met regelmaat worden wij ook benaderd door fabrikanten om over te stappen naar hun folie of een proefbad aan te leggen met de folie. Omdat wij de zwembadfolie als een van de belangrijkste dingen zien van het zwembad , gebruiken wij het allerliefst Alkorplan. Isolerend afdekzeil (solar afdekzeil) voor rechthoekig zwembad.


Bestel hier zwembad noppenfolie. Een afdekzeil is wat dikker en zwaarder dan afdekfolie. Over een afdekzeil loop je gemakkelijk heen en je hoeft niet bang te zijn dat het scheurt.


Ideaal voor op de grond dus. Echter voor het afdekken van je meubels kan je beter afdekfolie gebruiken. Doordat de folie een stuk dunner is dan het zeil leg je het gemakkelijk over alle objecten heen. Dan bespaart u met deze ovale en isolerende zwembadzeilen van Solar tegelijkertijd ook nog eens op energie.


Daarnaast voorkomt u dat troep in het zwembad belandt. Onze Interline zwembadafdekkingen zijn geschikt voor zowel ovale inbouw- als opbouwzwembaden. Als u niet in uw zwembad zwemt kunt u een solarzeil over uw zwembad doen zodat u geen viezigheid en regenwater in uw zwembad krijgt.


Ook gebruikt het de zon om het water te verwarmen, daarnaast houdt het de warmte vast. Bestway Afdekzeilen zwembad koop je eenvoudig online bij bol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts