woensdag 13 juli 2016

Mottenlarven bestrijden

Op deze pagina wordt uitgelegd hoe motten te voorkomen en te bestrijden. Voorkomen is natuurlijk beter dan bestrijden. Daarom een aantal tips om motten weg te houden uit uw woning. Kijk tweedehands wollen kleding, bont, wollen dekbedden, etc.


Mottenlarven bestrijden

Bij ons vindt u alle informatie over motten en middelen voor het bestrijden van. Deze mottenlarven zijn wel schadelijk en vreten aan textiel en zetmeelrijke voedingsmiddelen. Welke motten zijn schadelijk? Niet alle motten richten schade aan in huis. Je kunt de insecten ook naar een kartonnen doosje lokken, waarin je een plukje onbehandelde wol legt.


Lijmvallen zijn niet alleen handig om te ontdekken of je motten in huis hebt, maar bestrijden de insecten ook. Hoewel motten geen gezondheidsrisico inhouden, zijn ze niettemin onwelkom in huizen en bedrijven, omdat hun larven ernstige schade toebrengen aan kleding, stoffen, bont, leer en tapijt. Preventief optreden tegen de kleding mot of direct bestrijden kan veel kosten en ergenis besparen. Via Natuurlijke middelen tegen motten of Chemische middelen tegen motten, krijgt u al onze mot bestrijdings-artikelen te zien.


Hieronder vindt u de artikelen, om zelf de mot te bestrijden , die we momenteel promoten. Er wonen twee motten, in me ouwe jas. We kennen het schattige lied van Doris allemaal en zingen vrolijk mee. Maar als je echt twee motten in je jas hebt, is daar niets schattigs aan. Deze twee motten leggen eitjes waaruit larven komen.


Mottenlarven bestrijden : zelf doen of laten doen? Meer resultaat met mottenbestrijding. Mottenballen verjagen misschien wel motten, maar de eitjes en de larven van motten blijven nog steeds in je kleding of je voedselverpakkingen zitten. Dat schiet natuurlijk niet op!


Met een professionele mottenbestrijding ben je sneller van de mottenlarven af. In bedrijven bevinden mottenlarven zich vaak in opgeslagen, dan wel nieuw binnengekomen goederen. Periodieke controle op goederen is daarom van groot belang. Let ook op de aanwezigheid van motteneitjes en mottenlarven. De witte eitjes zijn minuscuul en dus vrij lastig te zien.


De larven zijn wit en hebben een bruine kop. Was alle stoffen, stoffering, beddengoe gordijnen en handdoeken in het getroffen gebied - mottenlarven kunnen deze net zo lekker vinden als uw kleding. Maak getroffen kledingkasten of voorraadkasten goed schoon, besteed extra aandacht aan scheuren, spleten en randjes tussen de plank en de kast zelf, waar wellicht wel eitjes verstopt zitten.


Ze vliegen overal naar toe en steken donker af tegen een wit plafond. Motten kunnen erg vervelend zijn in huis. Een mottenplaag is moeilijk te bestrijden.


Als er eenmaal veel motten in huis zijn dan lijken ze overal vandaan te komen. Dat terwijl er methoden zijn om motten te bestrijden. Allereerst moet je weten dat motten uit larven voortkomen. Levensmiddelen motten bestrijden.


Mottenlarven bestrijden

Ze komen te voorschijn uit hun cocons waarin de mottenlarven veranderd zijn van rupsje in vlindertje. Azijn is één van de natuurlijke manieren van motten bestrijden. Het advies is om een bakje heet water te mengen met evenveel azijn. En dat zet je dan in de kledingkast.


Ook dit is een natuurlijke methode tegen motten. Bovendien ruikt lavendel nog lekker ook. De mottenlarven komen namelijk terecht in allerlei verschillende voedselmiddelen, zoals graanproducten, rijst, pasta en noten. Deze mottenval trekt niet alleen mannetjes aan, ook de vrouwtjes komen hierop af. Hierdoor kun je met dit product een kleine mottenplaag uitroeien.


Hier vindt u handige tips om kleermotten doelgericht te herkennen, effectief te bestrijden en duurzaam tegen te gaan. Kleine mottenplagen kun je doorgaans bestrijden met de simpele oplossingen die hierboven zijn beschreven. Komen de motten toch steeds terug, dan leggen ze hun eitjes waarschijnlijk op plekken waar je met een stofzuiger of een schuurspons niet bij kunt komen. Als het bestrijden van de meelmotten gelukt is, is het een zaak om een nieuwe besmetting te voorkomen. De beste manier is om ervoor te zorgen dat er geen voedsel beschikbaar is voor de meelmotten.


Sluit daarom al het voedsel waar de meelmotten mogelijk eitjes op kunnen leggen af in een goed afsluitbare glazen pot of blik, ook de dichte. Wij bieden verschillende producten aan om motten te bestrijden of te verjagen. Wij verkopen bijvoorbeeld de bekende mottenvallen om kleding en levensmiddelen te beschermen en het mottenprobleem aan te pakken. Daarnaast hebben wij verjagers specifiek voor motten. Naast het voorkomen van motten, zijn er natuurlijk ook mogelijkheden om het probleem te bestrijden indien er al motten in huis aanwezig zijn, en er reeds sprake is van aantasting door een mottenplaag.


Mottenlarven bestrijden

Uiteraard is het prettig hier allereerst natuurlijkvriendelijke middelen voor te kiezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts