vrijdag 15 juli 2016

Vortex pomp

Zoek Nu Sneller, Beter en Slimmer bij Vinden. Bespaar direct op GigaGunstig. Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Find Water Jet Pumps, Circulation Pumps and Pump Parts here.


Vortex pomp

It is often confusing when sizing a pump union. All the pumps in this section are sized as per USA imperial pipe size reference. De vrije kogeldoorlaat van mm, mm of 1mm maken deze pompen tot een veel toegepaste oplossing voor het verpompen van ruw afvalwater en rioolwater in de kleine- en middenrange capaciteiten. De vortex waaier garandeert een verstoppingsarme werking en een lange levensduur bij goede bedrijfs- en onderhoudskosten. Wervelstroompomp vortex Werkingsprincipe: Deze pomp lijkt op een speciale centrifugaalpomp, waarbij de waaier niet in het hart van het pomphuis maar aan de zijkant geplaatst is (terug getrokken).


Dit pompprincipe wordt ook wel het zogenaamde vortex principe genoemd. Vortex - of wervelradpompen. Beschrijving De vortexpomp is een centrifugaalpomp waarbij de waaier helemaal achterin het verder open pomphuis draait. Daarom wordt hij ook wel wervelradpomp, teruggetrokken-waaierpomp of vrijstroom (-waaier) pomp genoemd.


De waaier wekt een wervel op, die op zijn beurt weer zorgt voor de pompende werking. De vortex waaier of wervelradwaaier zorgt bij het roteren dat er een gedraaide stroming in de vloeistof ontstaat waardoor vaste delen in de stroom worden meegenomen en zo weinig in aanraking komt met de waaier dat er geen beschadiging ontstaat. Pomp verkrijbaar in gietijzer, RVS 3en Duplex.


Een brede verscheidenheid aan vortex pomp -opties zijn voor u beschikbaar, zoals riolering, dompelpomp en meting. Ook kunt u kiezen uit membraanpomp, zuigerpomp en meertraps pomp vortex pomp. En uit hoge druk, lage druk vortex pomp. En of vortex pomp diesel is.


Vortex pomp

Er zijn vortex pomp leveranciers, vooral gevestigd in East Asia. De pompen van Arven staan bekend om hun hoge kwaliteit en lange levensduur. Elke pomp heeft een eigen specifiek karakter en is geschikt voor bepaalde toepassingen. De verschillende modellen RVS dompelpompen bieden u een keus om zo goed mogelijk bij uw behoefte aan te sluiten.


Bent u hier via een pagina in terechtgekomen? Pas dan de verwijzing naar deze doorverwijspagina aan, zodat toekomstige bezoekers direct op de juiste pagina terechtkomen. Exclusief distibuteur van ARC. Zonder tijd te verliezen: aanbiedingen ontdekken en direct zonder registratie aanvragen. Gemakkelijk gebruikte machines op onze marktplaats kopen - grote keuze!


Landy pompes BWP: Les pompes à roue vortex pour installation à sec ont été développées spécifiquement pour le transport optimal de substances solides et les matières fibreuses. Landy pompes BNP: Les pompes à roue vortex en Nihardpour installation à sec ont été développées pour le pompage d’eaux usées corrosives. De vortex waaier wordt toegepast om een verstoppingsvrije werking te garanderen en om slijtage door grote of langvezelige bestanddelen te voorkomen. De waaier genereerd een krachtige stroming die het water vanaf de inlaat naar de persaansluiting slingert. Overige kenmerken: Dubbele mechanical seal in oliekamer.


Uniek aan de pomp , die ook bekend staat als Wetterfretter, is het unieke snijmechanisme waardoor de pomp geen problemen heeft met vezeldoekjes en andere vaste bestanddelen. De DSP serie is recent uitgebreid met een lichtgewicht pomp. Door aanpassing van het pomp - en motorhuis is een compacte pomp gerealiseerd met een gewicht vanaf kg.


Wanneer de vortex veel te sterk is vervuild (veel vuil op de bodem, op de wanden) of wanneer we in geval van een gravity filter eens grondig willen doorspoelen kunt u de hoofdkraan tussen bodemdrain en vortex sluiten, pomp en filter stilleggen en vervolgens de vortex volledig leeg laten lopen (Tip: laat het schuifkraantje aan de vortex open staan). ATEX pompen certificering wordt afgegeven over de gehele pompunit, dus ATEX dompelpomp en ATEX motor. Opstelling dompelpomp: De kleinere dompelpompen kunnen direct op het oppervlak geplaatst worden. Vraag daarom vandaag nog uw dealer account aan via deze link op onze vernieuwde Spa-Plus website!


Wij hebben een groot assortiment aan Spa Onderdelen, inclusief Pompen , Electronica en Packs, Jets, PVC Hulpstukken en nog veel meer, ideaal voor alle spa reparaties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts