vrijdag 22 juli 2016

Gardena slangwagen

Gardena Slangwagens koop je bij Wolfswinkel. Bekijk ons aanbod eenvoudig online. Bespaar tot wel via kiesproduct. Specialistisch advies nodig?


Gardena slangwagen

Breed assortiment met modellen voor zowel kleine als grote tuinen. De grote, stevige slinger zorgt voor het gemakkelijk oprollen van de slang. Innovatieve vorstbestendigheid en jaar garantie garanderen maximale kwaliteit Made in Germany. Deze set laat je namelijk niet enkel toe om je tuinslang veilig op te bergen aan een wan je kunt hem even snel weer afhalen en als slangenwagen gebruiken.


Bij Haxo heeft u een ruime keuze wanneer u op zoek bent naar een slangenwagen. Het merk heeft jarenlang innovatieve producten ontwikkeld die uw werkzaamheden in de tuin gemakkelijker maken. GARDENA Classic Slangwagen - Incl. Een voorbeeld hiervan is de tuinslanghaspel. Frank heeft het grootste aanbod muurhaspels voor jou!


Door klanten beoordeeld met een 1. Of je nu links- of rechtsom draait, de slangwagen kan allebeide kanten op gedraaid worden. Rol je tuinslang gemakkelijk op een haspel of wagen Vele soorten van o. Na gebruik of voor vervoer kan je het uiteinde van je tuinslang of het sproeiaccessoire op de praktische vasthoudclip op het bovenframe hangen. De slangenwagen is ook verkrijgbaar in de maten M en L. Met de ergonomische hendel en de slanggeleider, rol je de tuinslang gelijkmatig op. De hendel is dankzij de softgrip zacht voor de handen. Deze kunnen een diameter hebben van 1 of millimeter.


Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Op Beslist vindt u 2tuinslangen! Hij is voorzien van een handige slanggeleider die ervoor zorgt dat de slang netjes en gelijkmatig wordt opgerold.


Gardena slangwagen

Zo houd je je handen schoon en behoort een wirwar aan slang tot het verleden. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Maar daar is het uiteraard niet bij gebleven! Slangwagen , type 1XXL Verrijdbare metalen slangwagen met kantelbeveiliging, geschikt voor maneges, voetbalvelden en tennisbanen v. Alleen consumenten kunnen deelnemen aan deze actie. Nieuw in doos gardena slangenwagen vaste prijs € 3- het besproeien van je tuin wordt leuk met de.


Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Uit onze collectie bewatering. Vandaag bestel morgen in huis. Gratis retour en jaar garantie.


De ergonomische slanggeleider zorgt ervoor dat de tuinslang eenvoudig van de slangwagen afkomt. Het karkas van de slangwagen is verstelbaar en kan hierdoor bijvoorbeeld een tuinslang van 1meter lang dragen. Wanneer je een grote tuin hebt ben je vaak aan het stuntelen met een lange tuinslang welke via je tuinkraan loopt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts