woensdag 13 juli 2016

Gardena vuilwaterpomp

Gardena vuilwaterpomp

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Korting op veel producten! Bekijk de actuele aanbiedingen. Vind Karwei bouwmarkt in de buurt. Krachtige capaciteit tot 13.


Gardena vuilwaterpomp

Bespaar tot wel via kiesproduct. GARDENA biedt krachtige pompen voor zowel besproeiing, ontwateren en huishoudelijke watervoorziening. Gardena Vuilwaterpomp prijzen vergelijken.


De slangaansluiting zit geïntegreerd in het robuuste kunststof huis waardoor de pomp stevig staat en niet omvalt tijdens het pompen. De Comfort vuilwaterpomp 13. GARDENA is een zeer krachtige pomp die vuilwater met een korrels van 30mm met 13.


De toepassing van een vuilwaterpomp. Een dompelpomp kun je eenvoudig en zonder uitgebreide voorbereidingen in het water plaatsen. Hierdoor is het makkelijker om al het water uit onder andere je vijver te krijgen. Vuil water zoals regenwater kun je ook gemakkelijk wegpompen.


Hiervoor gebruik je de vuilwaterpomp. Ook handig voor in de bouw! Op Voorraad Voor 16:bestel morgen in huis. Door de geïntergreerde aquasensor start de pomp automatisch bij een waterhoogte van 70mm.


De in- en uitschakelhoogte zijn instelbaar. Handige en robuuste vuilwaterpomp. Ter bescherming van de motor is er een ingebouwde veiligheidsschakelaar die de motor beschermt tegen overbelasting. Met de aansluitkabel van meter wordt de stevige dompelpomp gemakkelijk wendbaar.


Specialistisch advies nodig? Ontdek onze uitgebreide webshop. Tuinbewatering online bij LIDL. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Deze 3watt vuilwaterpomp kan afvalwater met vaste bestanddelen tot millimeter aan.


Dus ook dat vieze slootje of modderige plas is zo leeggepompt. De dompelpomp heeft een vlotterschakelaar, waarmee hij vanzelf aan en uit gaat. De vuilwaterpompen van City Pumps zijn vaak iets krachtiger dan die van Eurom, en speciaal gemaakt om ook voor professionelere doeleinden dienst te doen. Denk aan het legen van grotere watertanks of beerputten en rioleringen. Met de tien meter lange aansluitkabel is de pomp breed inzetbaar, óók op grote diepte.


Die pompt probleemloos vuildelen weg (tot mm diameter). De lange kabel (m) laat je daarbij toe de pomp zo goed als overal snel te installeren, met name ook in de diepte. Bovendien maakt deze pomp gebruik van automatische aan- en uitschakeling. Gratis verzending vanaf € 7- Direct uit voorraad leverbaar.


Bestel online bij De Boer Drachten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts