dinsdag 19 juli 2016

Laser om ganzen te verjagen

Onze ervaren huidtherapeuten zijn 1 gespecialiseerd in tattoo verwijdering! NL voor tatoeage verwijdering? Specialistisch advies nodig?


Zonder tijd te verliezen: aanbiedingen ontdekken en direct zonder registratie aanvragen. Gemakkelijk gebruikte machines op onze marktplaats kopen - grote keuze!

Zoek naar ganzen verjagen op de nieuwe KensaQ. Bird control heeft een zeer geavanceerde laser ontwikkeld om ongewenste vogels te verjagen. De Agrilaser familie bestaat uit een aantal handzame Lasers en zelfs een volautomatische robotlaser. Begonnen in de agrarische sector vandaar de naam Agrilaser.


Inmiddels worden de lasers ingezet op vliegvelden,. Statencommissie Natuur Landbouw en Milieu bezocht tuinder Pé Weel uit Grootebroek. Hij heeft al jaren last van ganzen die zijn gewassen opeten.


Daarom maakt hij gebruik van een nieuw ontwikkelde techniek om de ganzen te verjagen : Laser.

Vogels zien de groene laserstraal als een fysiek object dat hen wilt raken. Het enige alternatief om niet geraakt te worden is wegvliegen. Dit is dezelfde reflex wanneer vogels wegvliegen omdat een auto nadert.


De Partij voor de Dieren en Dhadden een motie ingediend om lasers te gebruiken om ganzen te verjagen uit gebieden waar ze schade aanrichten aan grasland en agrarische gewassen, of een bedreiging kunnen zijn voor de veiligheid van het vliegverkeer. De regering gaat provincies stimuleren om ganzen te verjagen met een laser in plaats van de dieren te vergassen. De zogeheten Agrilaser moet de vogels veilig, diervriendelijk en goedkoop verdrijven van akkers en andere gebieden waar de ganzen ongewenst zijn.


Aanvullend kunnen provincies kiezen om extra maatregelen te treffen om de aantallen naar beneden te brengen. Omdat de laser het probleem slechts verplaatst en omdat de schade aan dierenwelzijn en veiligheid niet voldoende kan worden uitgesloten is dit volgens de Jagersvereniging geen gepaste extra maatregel. Het eindeloos verjagen van ganzen. Als je koopt, kunt u er zeker van zijn dat we hier zijn om zorg te dragen voor al uw vragen en zorgen. Aarzel dan niet om ons te contacteren.


In uur, gegarandeerd om u een bevredigend antwoord. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren en verkopen van laser pointer grote bedrijven. Laserpen ganzen De leverancier wil aan de Boerderijredactie wel een HTPOW laser uitlenen, om in de boerenpraktijk uit te proberen. Heeft u last van ganzen , meeuwen, spreeuwen, duiven of van andere vogelsoorten en wilt u deze diervriendelijk verjagen ? Dan heeft HTPOW laser de oplossing voor uw vogeloverlast.


Door de vogels te verjagen met een laserpen zorg je ervoor dat ze niet meer terugkeren.

Ze onthouden dat ze op deze plek continu weggejaagd worden, en gaan daarom maar op zoek naar een nieuwe, veiligere plek. Dat maakt de laserpointer zo’n effectieve methode om vogeloverlast tegen te gaan. Find ganzen verjagen vandaag!


Vogelbescherming Nederland erkent dat de laser een hulpmiddel kan zijn voor boeren om ganzen te verjagen , maar benadrukt dat er vooral moet worden gezorgd voor voldoende land waar de vogels wél welkom zijn. Nederland heeft immers een internationale verantwoordelijkheid voor deze vogels. Op verzoek van de Nederlandse provincies voert BIJ12-Faunafonds een landelijke proef uit met lasers die worden ingezet om ganzen te verjagen.


De nieuwe techniek werd ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf Bird Control Group. Ganzen veroorzaken veel schade aan landbouwgewassen doordat ze de planten kaalvreten. Ganzen goed te verjagen met laser Uit een onderzoek naar het effect van lasers op ganzen blijkt dat deze vogels met deze techniek goed te verjagen zijn. Een vast laser -opstelling leidt tot een significante daling van het aantal ganzen zonder dat gewenning optreedt. Lux, wat overeenkomt met bewolkt weer.


Ganzen zijn te verjagen met licht Agrilasers De Partij voor de Dieren wil dat de provincie een proef gaat doen met vier volautomatische lasers om ganzen van boerenland te verjagen. Dat blijkt uit het initiatiefvoorstel met de titel ‘Licht in de Polder’ dat de partij vrijdag bij de Provinciale Staten van Noord-Holland lanceerde. De Agrilaser handheld is uitermate geschikt voor het verjager van onder andere meeuwen, ganzen , eenden exc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts