vrijdag 22 juli 2016

Weber 47 cm

Specialistisch advies nodig? Kies uit 2producten vanaf € 50. Bekijk de uitgebreide collectie van Weber online bij de Bijenkorf. De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf.


Het rooster houdt de hitte goed vast en is makkelijk te reinigen. Coolblue: alles voor een glimlach. Het grilloppervlak van het rooster bedraagt cm. Deze Kettle Plus van Weber is een prachtige houtskool BBQ dankzij zijn rode accenten.


Maar dat is niet het enige! Daarnaast is de Kettle Plus voorzien van het GBS grillrooster, waarmee u werkelijk alles op de BBQ klaar. Het bovenrooster is verchroomd en daarom ook snel schoon te krijgen. Het as is gemakkelijk te verwijderen door de uitneembare asschaal.


Weber 47 cm

Ook handig: met de brikettenmaatbeker kun je precies de juiste hoeveelheid briketten afmeten. Op de houtskoolbarbecue barbecue je voor wel personen tegelijkertijd. Genoeg ruimte dus om met het hele gezin te barbecueën. Bovendien is er nog genoeg ruimte voor vrienden om aan te schuiven. De barbecue heeft het One Touch systeem.


Met de hoes verleng je de levensduur van je barbecue. Je sluit de barbecuehoes af met behulp van klittenband. Gloeiend hete hotdogs, unieke spiesen of malse karbonades. Zet de eerste stap en betreed een wereld vol barbecueplezier met de Compact houtskoolbarbecue.


Weber 47 cm

Uitgevonden door de oprichter van Weber en over de hele wereld geliefd. Het kookoppervlak van deze Weber Compact Kettle is centimeter. De hoes is uv-resistent en waterbestendig zodat je barbecue vrij van zon- en waterschade blijft. De Compact Kettle is ook verkrijgbaar met een kookoppervlak van centimeter. Ontdek de meest actuele collectie van Weber bij de Bijenkorf.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Alleen met GAMMA Voordeelpas. Een ware klassieker onder de barbecues. De buitenkant is van geëmailleerd staal en het rooster is drievoudig verchroom wat allebei roest zoveel mogelijk tegengaat en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling.


Weber 47 cm

Geweldige bbq, voorheen had ik altijd goedkope bbq,s dit is een geweldig product, het bbq en is een geweldige ervaring met de bbq cm. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Deze houtskoolbarbecue doet waar om gevraagd wordt: barbecueën.


De Weber Compact Kettle is het instapmodel houtskoolbarbecue van het bekende merk Weber. Dankzij de vorm van het deksel wordt de hitte gelijkmatig verdeeld voor een optimale barbecuesmaak! Weber One Touch, Weber Master Touch of Weber Smokey Joe. Weber heeft diverse type houtskoolbarbecues. Elke houtskoolbarbecue heeft weer andere voordelen en zo kan je beginnen met een instapmodel als de Weber Compact.


De Weber Kettle Plus is een compacte, luxe houtskoolbarbecue en kan dankzij het GBS grillrooster uitgebreid worden met heel veel accessoires! Het prijsbewuste, toegankelijke model van het gerenommeerde merk Weber overtuigt met alle kwaliteits-. Deze barbecue heeft een grillrooster van 47cm mét het GBS-systeem!


Het Weber GBS-systeem laat jou gebruik maken van alle Weber GBS-accessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts