dinsdag 19 juli 2016

Benjamina ficus

Vind ficus benjamina verzorging als je nu zoekt. Koop nú Ficus in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Boek Appartement Ficus nu!


Van oorsprong komt de Ficus uit Afrika, maar ook Zuid Amerika, Australië en Azië.

De Ficus behoort tot de plantenfamilie Moraceae oftewel Moerbeifamilie. De Ficus is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals een Ficus Lyrata met groot bla Ficus Benjamina met klein blad of een Ficus Microcarpa dat lijkt op een bonsai kamerplant. Aan het einde van dit artikel geven we een opsomming van de mogelijke oorzaken. De pot af en toe een kwartslag draaien laat de ficus mooi recht groeien.


Ficus benjamina mag vrij veel water hebben: ruim in de zomer, matig in de winter. Zorg dat de potkluit niet uitdroogt, ficus houdt van lichtvochtige grond. Ficus houdt van eens per maand wat kamerplantenvoedsel bij een gietbeurt.


De Ficus Benjamina is al jarenlang een populaire grote kamerplant.

Deze mooie binnenplant verbruikt redelijk wat water en houdt van licht. Wat bij de Ficus Benjamina opvalt is dat de soorten met de donkere bladeren minder bladval hebben dan de soorten met lichter blad. Ficus is de botanische naam van een geslacht (genus) in de moerbeifamilie (Moraceae). In de keuken en aan tafel is het genus het meest bekend van de vijg , in de huiskamer van de kamerplant, de ficus. Kleuren en vormen Rijk aan bladeren, verkrijgbaar van ministruik tot binnenboom en ook nog eens makkelijk in de omgang.


Ficus Ginseng-Bonsai zijn giftig voor huisdieren, vooral gevaarlijk als ze de bladeren eten. De bomen moeten buiten bereik van huisdieren worden gehouden. Gebruik onze Bonsai-identificatie gids om je boomsoort te achterhalen.


We verkopen Ficus Bonsai ook in onze online shop. Een ficus benjamina is een tropische boom, die daar metershoog kan worden. Ze verliezen dus het hele jaar door hier en daar een blad. De Ficus kan in de natuur wel wind verdragen, maar binnenshuis heeft de Ficus moeite met tocht.


Sterker nog, hij kan er absoluut niet tegen. Koude, maar ook warme luchtstromen veroorzaken bladval en zwakken jonge blaadjes af. In korte tijd zal uw Ficus er slecht uitzien.


This plant propagates by cutting.

A sprig should have a single leaf with an intact eye and the lower half of the internode without buds. Cutting ficus benjamina you place several sprigs in warm water to the selection of latex. Then you should split the edges of cuttings for better rooting.


Mits u hem stabiele omstandigheden biedt, kan deze plant tientallen jaren mee. Een Ficus is een sterke plant. In de natuur worden ze zelfs meer dan vijfhonderd jaar. Binnenshuis zijn de omgevingsfactoren voor de Ficus totaal anders dan in de natuur.


Tijdens de teelt van de planten zijn ze hier wel gedeeltelijk op voorberei maar toch is er een aantal tips, waardoor u meer plezier heeft van een Ficus. Everything about causes, care, location and repotting. Learn About Ficus Houseplants.


How to Grow a Ficus Benjamina. It is native to warmer climates like India and Australia, but can easily be.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts