donderdag 14 juli 2016

Madison parasolhoes

Bekijk de unieke collectie. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Mooi wonen voor lage prijzen en altijd verrassende acties. Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 99.


Madison parasolhoes

Je parasol altijd netjes opgeborgen. Dagelijks nieuwe aanbiedingen. Profiteer nu en bestel eenvoudig en snel online! Kies uit producten vanaf € 210. Parasolhoes Madison (240x50cm) Vergelijken reviews.


Wanneer de parasol niet in gebruik is blijft hij zo lang goed en kleurvast. Logisch en makkelijk in gebruik. Bij aankoop van de Madison parasol bescherming jaar garantie. Op zoek naar Madison parasolhoes 2- 4cm?


De Madison Suncape parasolhoes zorgt voor bescherming van uw parasol. De Suncape is makkelijk in gebruik en is. Tevens is de hoes ook geschikt voor bijvoorbeeld de Madison Capri zweefparasol en de Madison Monaco Flex zweefparasol.


De parasolhoes heeft boven en onder een doorsnede van ca. Deze universele parasolhoes is geschikt voor alle staande parasols tot een doorsnede van maximaal ø 4cm. Niet geschikt voor: Madison Mallorca en Madison Samos parasols. Wel geschikt voor: Madison Capri en Madison Monaco flex parasol.


Madison parasolhoes

De hoes is weersbestendig en afwasbaar. Geschikt voor kleine zweefparasols tot een maximale doorsnede van 350cm. Past het beste bij zweefparasols met gebogen arm.


Op het breedste punt heeft de hoes een doorsnede van 68cm. Slaat het weer ineens om of gaat de zon onder? Zo blijft niet alleen de kleur van het doek behouden, maar ook vermindert het de kans op schimmelvorming! Madison is een Nederlands bedrijf dat zich al jaren profileert als vooruitstrevende aanbieder van tuinkussens en parasols.


Parasols van Madison staan voor: betaalbare bescherming tegen de zon. De populairste parasol van Madison is de Sumatra parasol en de Capri zweefparasol. Zoek madison parasolhoes in Zoekmachines Tegelijk. Uitgebreid aanbod en goede prijs-kwaliteitverhouding.


Beschermhoes Parasol hoes. The products are made from the very best materials. Deze bieden een prima bescherming tegen regen en vuil. Zo eenvoudig is het eigenlijk, en het scheelt een hoop gesjouw iedere dag. We raden je wel aan om hem in de wintermaanden of als je echt lang wegblijft wel binnen te zetten.


Dat vergroot de levensduur van je parasol en de parasolhoes. Voor elke parasol heeft Intratuin een passende hoes, ook zweefparasolhoezen! Houd je parasol in geen gebruik… Meer. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis.


Gratis verzending vanaf €4-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts