donderdag 7 juli 2016

Life outdoor living loungeset

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Haal vandaag nog die nieuwe Loungeset in huis. Geen abonnement, betaal per film. Het is met trots dat wij, LIFE Outdoor Living , onze tuinmeubelcollectie presenteren. Een collectie bestaande uit een wijde range met inspirerende en stijlvolle buitenmeubelen, ontworpen om van te genieten en bovenal functioneel.


De laatste ontwikkelingen voor het komende seizoen: Nieuwe ronde vormen gebaseerd op de interieur trends. Een mix tussen stijl en LIFE identiteit zorgt hiervoor. Van Industrieel tot hip Landelijk. De tuinmeubelen van LIFE Outdoor Living staan bekend om haar hoogwaardige kwaliteit.


Life Outdoor Living is een trendsetter in de markt, die hun eigen weg kiest. Het ontwerpen en produceren van buitenmeubelen is het specialisme van LIFE. Doordat LIFE gebruik maakt van kwalitatief goede materialen, zoals aluminium, gerecycled teak en textileen, valt het.


Seasons Outdoor - Hartman - Exotan - Garden Impressions - Blog - Tips en advies - Lounge dining set - Gebruik van de site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Het vlechtwerk van de meubelen is namelijk gemaakt van een hoogwaardige PE vezel. Het aluminium frame is niet alleen licht, maar heeft een zeer goede poedercoating.


De stof van de kussens is extra sterk, daardoor gaan ze jaren mee. De Nevada Loungeset is de eye-catcher in iedere tuin. De Set heeft een excellent zitcomfort op de volumineuze 16cm dikke zitkussens en 11cm dikke rug kussens.


Life outdoor living loungeset

Het robuuste teakhouten blad op de tafel maakt deze set helemaal compleet. Tevens biedt de set genoeg ruimte voor de hele familie. Zo geniet je optimaal van het zomerse weer, maar omdat de set weerbestendig is kun je er ook met een knusse winterbarbecue gebruik van maken. De banken zijn voorzien van all weather kussens. De Block loungeset is geïnspireerd op de traditionele Canadese Bear Chair.


De set is gemaakt van een aluminium frame. Vergelijk Life outdoor living tuinsets online op VERGELIJK. Kom snel naar onze website en vind de goedkoopste en mooiste Life outdoor living tui. Dutch Brooklyn Loungeset van €695.


Life outdoor living loungeset

Altijd de goedkoopste dagdeals. Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen. De dagaanbieding site van Nederland! Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Gratis verzending Thuiswinkel Waarborg Shop bij fonQ! Dan schuif je het zonnescherm naar voren voor een heerlijke schaduwplek. De grote zachte kussens maken van de Boris een bed waar je nooit meer vanaf wil. Hiermee kunt u maximaal genieten in uw eigen tuin. Ze vinden het belangrijk dat de tuinmeubelen bijdragen aan een comfortabele en gezellige sfeer in elke tuin.


Life outdoor living loungeset

Loungeset Lounge dining sets Loungeset outlet Tuinbank Zoek per categorie. Parkbank Loungebank Schommelbank Ligbank. LIFE outdoor living meubelen herkent u aan uiteenlopende ontwerpen. Een andere kant het merk is de tijdloze en eigentijdse uitstraling van vele tuimeubel sets. Dit is te zien in het assortiment loungesets met uiteenlopende designs.


Zo varieert de stijl behoorlijk: van chique klassiek naar landelijke soberheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts