donderdag 28 juli 2016

Golfbad oss prijzen

Kom voordelig zwemmen in het Golfbad ! Bekijk hier het overzicht van onze abonnementen en de Happy Hour zwemtijden ( korting). U kunt relaxen onder de zonnebank, in de twee turkse stoomcabines of in het bubbelbad. Golfbad Oss In het Golfbad Oss kunt u een heerlijk dagje genieten. De kleintjes zwemmen hier in Berenbaden. Voor de groteren zijn er drie glijbanen.


Golfbad oss prijzen

Naast het zwemmen is het ook mogelijk om gebruik te maken van twee Turkse stoomcabines, het bubbelbad of de zonnebank. Ook voor kinderfeestjes of zwemmen met je klas, sportclub, vereniging,. Sportschool voor Oss en omstreken. De prijzen voor het inschakelen van een timmerman of aannemer lopen compleet uiteen omdat het om diverse projecten gaat, van verschillende grootte en met een scala aan materiaalkeuze. Allemaal factoren die de prijs flink laat verschillen.


Wel kunnen we je gemiddelde prijzen geven van projecten zodat je een inschatting kan maken. Met het hele gezin is hier een hoop te beleven! Hier kunnen zij veilig badderen. De drie spectaculaire glijbanen zijn geweldig voor de ouderen. Bent u op zoek naar een plezierig zwembad om te zwemmen in Oss ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.


Golfbad oss prijzen

Op vrijdagmiddag begint je weekend goed in het Golfbad ! Ook kun je deze middag leuke prijzen winnen. Het zwembad is dan van 16. Een rondgang leert dat trekpleisters tevreden op de zes zomervakantieweken terugkijken.


Daarna mochten alle bezoekers van het Golfbad gratis deelnemen aan de wedstrijd. Elke vrijdagavond van 20:tot 22. Kom genieten van het warme water, de golven, glijbanen, het bubbelbad en onze stoomcabines.


Golfbad oss prijzen

Een verjaardag vieren in het Golfbad , is toch super leuk! Tijdens de recreatieve openingstijden is het altijd mogelijk een feestje te vieren (reserveren is niet mogelijk). Gisteren met personen geweest (kids moeders). Kinderen vinden het helemaal geweldig, maar als je daadwerkelijk wilt zwemmen of wat rust wilt hebben ben je hier aan het verkeerde adres.


Echt waar, het is al weer één jaar geleden sinds wij onze deuren opende in Oss. Zwembad Drie Essen Oss bestaat jaar! Een druk jaar met veel leuke hoogtepunten.


Iedereen bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen. Wij kijken er met plezier naar uit om ook de komende jaren jong en oud te verwelkomen in ons zwembad. Bovenstaande prijzen zijn per persoon, zijn niet geldig bij evenementen, speciale voorstellingen of besloten voorstellingen en altijd exclusief toeslagen. Maar…er is niet bezuinigd op de kwaliteit.


Hotel de Naaldhof in Oss - Boek nu via Hotel Specials en profiteer van onze lage prijzen ! Bij Montimar koken wij namelijk op een Mediterrane wijze met uitsluitend verse producten. Speciale weekend aanbiedingen, hotel arrangementen en last minutes! Alle films, tijden en tickets in Kinepolis Oss.


Films, aanvangstijden, informatie. Vergelijk prijzen en boek hotels in de buurt van. Nieuw Ophalen of Verzenden. Elke woensdag- en vrijdag lekker zwemmen met Junior Club Oss bij.


Kijk voor actuele openingstijden op de website van Golfslagbad Oss door op de roze. Klik om gratis onze volledige informatie te bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts