vrijdag 29 juli 2016

Grandhall xenon 3

Profiteer van de beste deal! Bestel dan een kit op Xenon24. Grandhall Xenon Kwaliteit en een mooi jasje, dat omschrijft de Grandhall Xenon 3. Met drie roestvrij stalen branders, een zijbrander en.


Geef je huis wat fonQ met een GrandHall Xenon Vóór 20:besteld?

Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ! De barbecue heeft branders en een zijbrander. De Xenon gasbarbecue heeft een mooi roestvrijstaal desgin. Deze is voorzien van een traditionele gasbrander-systeem en is uitgerust met grill roosters en bakplaat.


De zijbrander kan worden gebruikt voor het koken van bijvoorbeeld verschillende pastas of lekkere garnalen. The new Xenon Black is equipped with a beautifully contrasting black frame. The Xenon Black has a traditional burner system and is equipped with two cast iron cooking grids and a cast iron hotplate.

The side burner can be use for example, to cook pasta or fry jumbo prawns. Met de piëzo-ontsteking staat de barbecue gelijk aan zonder dat je je handen vuil maakt. Daarnaast voldoet de barbecue aan veel meer gemakken om te kunnen vlammen. Met hoofdbranders en een zijbrander hoef je niet bang te zijn dat je gerechten niet snel gaar worden. Van dit model is slechts een gelimiteerde voorraad leverbaar.


Daarnaast is deze zwarte Xenon ook nergens anders in Nederland te verkrijgen dan alleen bij de Fonteyn! De nieuwe Xenon heeft een traditioneel brandersysteem en is uitgerust met grillroosters en een handige bakplaat. Door de stevige wielen is de Xenon makkelijk te verplaatsen.


Op de zijbrander kan een lekkere pasta gekookt of gamba’s gebakken worden. De speciale zwarte editie van de Xenon buitenkeuken. Je helpt niet alleen anderen door jouw ervaringen, maar ook maak je kans op 10- shoptegoed van Frank.


De deuren en de kap van de barbecue zijn van roestvrijstaal, wat betekent dat deze onderdelen duurzaam zijn en dat het enige vorm van roestvorming voorkomt. Praktische afdekhoes gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal die de Xenon en 2uitstekend zal beschermen tegen weersinvloeden. U kunt nu uw Grandhall buitenkeuken in het voorjaar, zomer en najaar prima buiten laten staan.


Wij adviseren u wel om uw buitenkeuken in de winter binnen te zetten.

Deze barbecue is zeer eenvoudig te gebruiken, met een druk op de knop zet je de Xenon aan. Grillen, bakken of garen, met deze barbecue kun je maken wat je wilt. Voor Grandhall Barbecues ben je bij Barbecueshop, dé BBQ specialist van Nederlan aan het juiste adres! Je kunt ook langskomen in onze showroom in Naarden. Specialistisch advies nodig?


Bekijk ons uitgebreide assortiment. Deze complete buitenkeuken is veelzijdig te gebruiken en wordt geleverd met gietijzeren grillroosters en bakplaat. Zeer compleet met warmhoudrek, dekselthermometer en roestvaststalen branders! Alle GrandHall Buitenkeukens uit voorraad leverbaar.


Grandhall bbq type ‘ xenon 229’ Erg mooie en goed onderhouden pits gas bbq van grandhall. Deze bbq heeft pitten die met een druk op de knop ontstoken worden. Op zoek naar artikelen van Grandhall ? Artikelen van Grandhall koop je eenvoudig online bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in. Meubel inspiratie Design Kwaliteit 75.


Als u geïnteresseerd bent in een eventuele baan of als stagiair op zoek bent naar praktische ervaring, contact ons dan via onderstaande link. Bereid de lekkerste gerechten op de GrandHall Xenon !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts