vrijdag 1 juli 2016

Weber original kettle 57 cm

Weber original kettle 57 cm

Bestel Weber Original bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 299. Specialistisch advies nodig? Vind de beste prijs voor je Weber Original Kettle en betaal zo nooit te veel.


Dat scheelt een hoop tijd en moeite tijdens het schoonmaken. Je gaart het vlees direct boven het vuur (direct grillen) of laat de warmte binnen de barbecue het vlees gelijkmatig garen (indirect grillen). Deze populaire Weber barbecue is ontworpen voor een gelijkmatig verdeelde hitte en het minimaliseren van de opflakkerende vlammen.


In de deksel van deze Weber Original Kettle Premium heeft een geïntegreerde thermometer. Coolblue: alles voor een glimlach. De duurzame aluminium asschaal is uitneembaar voor het makkelijk verwijderen van de as.


De thermometer in de deksel zorgt voor permanente tempratuurcontrole. Deze is namelijk groot genoeg om met 4-personen te kunnen barbequen. Ideaal voor dinnerparty’s met familie en vrienden dus.


Ontdek de meest actuele collectie van Weber bij de Bijenkorf. Deze brikettenbarbecue met geëmailleerde deksel en ketel is voorzien van het unieke One-Touch reinigingssysteeeen gepatenteerd ventilatie- en schoonmaaksysteem. Deze Weber barbecue heeft twee houtskoolrails, wat ideaal is voor de indirecte grillmethode. Het boven rooster is verchroomd.


Weber original kettle 57 cm

De hoes is uv-resistent en waterbestendig zodat je barbecue vrij van zon- en waterschade blijft. Met de hoes verleng je de levensduur van je barbecue. Je sluit de barbecuehoes af met behulp van klittenband.


Gratis verzending Ook avondbezorging. De barbecue heeft twee houtskoolrails wat ideaal is voor de indirecte grillmethode. Het grilloppervlak is centimeter.


Door de dekselgreep met hitteschild is de barbecue extra veilig. De Original Kettle van Weber is een grote houtskoolbarbecue met grill oppervlakte van Øcm. Met de porselein geëmailleerde ketel en deksel is de Original Kettle weerbestendig en gemakkelijk schoon te maken door het One-Touch systeem. Weber heeft alles voor barbecues van uitstekende kwaliteit!


Grill hamburgers, maïs en al. Unsubscribe from Castorama? Genoeg ruimte dus om voor je vriendengroep te barbecueën. Het handvat heeft ophangmogelijkheden voor barbecuegereedschap.


Hierdoor heb je het gereedschap tijdens het grillen snel bij de hand. De iconische Original Kettle Premium zal uw mede-barbecueërs jaloers maken. Vergelijkbaar met de Original Kettle maar dan met meer luxe. Deze Weber Original Kettle Premium brikettenbarbecue met geëmailleerde deksel en ketel is voorzien van het unieke One-Touch reinigingssysteeeen gepatenteerd ventilatie- en schoonmaaksysteem. De Compact Kettle barbecue is het compacte instapmodel van Weber met een geëmailleerde porseleinen deksel en kuip.


Tevens is de barbcue voorzien van een luchtgat en aluminium opvangbank.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts