maandag 25 juli 2016

Loveseat antraciet

Loveseat antraciet

Ruime keuze loveseats online! Loveseats nu al vanaf €119. Bekijk ons unieke assortiment loveseats. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Loveseat antraciet

Ontdek ons unieke woonassortiment online. Zoek informatie over Finecomb. Kies uit producten vanaf € 1899. Uitgevoerd in leder kenia antraciet met arm A, enkele stiknaad en zwarte metalen poten type MF(hoogte cm).


Exclusief sierkussens, deze kunnen los bijbesteld. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Ik verkoop dit omdat omdat we een hoekbank krijgen, dus hier geen plaats voor is. Geen schade en bijna als nieuw!


Loveseat antraciet

Goedkoop hippe bankstel kopen? Deze fauteuil heeft slanke zwarte poten, die zorgen voor de klassieke uitstraling van de stoel. Deze stof voelt heerlijk aan en ziet er prachtig uit.


Deze loveseat Summer van het Nederlandse merk Zuiver in de kleur antraciet is gestoffeerd met een hoogwaardige kwaliteit stof. De bekleding van de kussens is afneembaar en daardoor makkelijk schoon te maken. De zitting van deze loveseat is voorzien van veerkrachtig schuim dat zorgt voor een aangenaam zitcomfort. Een loveseat is een fantastisch zitmeubel dat veel comfort biedt aan een of twee personen. Alle loveseats van Zitmaxx Wonen laten je heerlijk tot ontspanning komen.


Bovendien doen ze stuk voor stuk hun naam eer aan door de bijzonder romantische uitstraling. Breedte zitting 89cm in Gouda. Beste resultaten voor loveseat op Finecomb. Huis en Inrichting, Banken en Stoelen. Deze design loveseat in antraciet grijs gewassen katoen staat goed maar zit nog beter.


Alles kan, zelfs een uitgesproken kleur kan dit model goed hebben. Deze extra grote loveseat in antraciet zit goe ligt heerlijk en krijgt in de loop van de tijd een iets casual look. Vooral de katoenen en melange stoffen passen goed bij deze bank.


Verkrijgbaar in kleuren. Sleeve loveseat antraciet. De blokstikking geeft de Waves een unieke uitstraling. De loveseat wordt met twee armleuningkussens geleverd. Goed te combineren met de meubels uit onze andere D-Bodhi collectie!


Onze producten zijn niet online te koop, maar kunt u wel een product online reserveren of een afspraak maken met één van onze verkoopadviseurs. Gebruik het bestelformulier of klik hier om direct te bellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts