vrijdag 15 juli 2016

Eemhof amersfoort

Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Opvallend is dat de Middeleeuwse binnenstad heel goed bewaard is gebleven. Dit is de meest speelse dierentuin van Nederland.


Amersfoort is qua aantal inwoners de tweede stad van Utrecht.

Vakantiepark De Eemhof - Zeewolde. Eldorado vol avontuur en watersport, met een Mediterraans tintje. Ga surfen en zeilen op het Eemmeer. Wij brengen al uw bijeenkomsten altijd dichtbij.


Of je met personen bent of met 1 er is keuze genoeg. Van Comfort, Premium en VIP cottages, tot Mindervalide cottages, Cara cottages en hotelkamers. Een bijzondere voorkeursligging kiezen?

In Marina De Eemhof heb je altijd uitzicht over het water, vanaf je Woonboot of luxe Waterfront Suite. In de Aqua Mundo in De Eemhof kun je natuurlijk gewoon lekker komen zwemmen in het golfslagbad. Maar je kan er ook leren surfen op de unieke Flow Rider.


Of van de spectaculaire Turbo Twister glijden, van meter hoogte. En Discover Scuba laat je kennismaken met de duiksport. Dan is de Eemhof het vakantiepark voor u. Gelegen aan het Eemmeer, met eigen jachthaven.


Het bruist hier van sport- speel en entertainment. Step langs de middeleeuwse grachten of bezoek het geboortehuis van de bekende schilder Mondriaan. De plek voor alle informatie en prachtige verhalen. Daarnaast is er van alles te doen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Utrecht - Stap binnen in het geboortehuis van Piet Mondriaan en beleef de wereld van de kunstschilder!


Verken zijn Parijse atelier en ga zelf. Speciale weeken midweek en week aanbiedingen en last minutes! Kom sporten, bewegen en ontmoet anderen in dit mooie sportcomplex.


Centraal gelegen dus een goede bereikbaarheid voor uw bijeenkomst, vergadering of congres.

Wat te doen in de buurt van Center Parcs - De Eemhof , Zeewolde. Vanuit de parkeergarage loop je zo het Eemplein op of wandel je door het oude centrum naar het winkelgebied en stadshart. Leerhotel Het Klooster is een plek van dubbel genieten.


U kunt hier eten, drinken en vergaderen, trouwen, feesten en overnachten. De eemhof is een atypisch center parcs aangezien er geen overdekte jungle dome is maar ons stoorde het helemaal niet, integendeel. Naast de vele dieren die u heel dichtbij kunt bekijken zijn er ook drie grote speeltuinen.


Whether just the two of you, or 1 you have so much to choose froComfort, Premium and VIP cottages, but also disabled access and Cara cottages and hotel rooms. You always have a view on the water in Marina De Eemhof : from your Houseboat or luxurious Water front Suite. Bij ons vindt u watersport zoals wakeboarden, sloep huren en zeilen. Onze beachclub is te huur als feestlocatie voor uw trouwfeest of bedrijfsuitje. Oók te reserveren in groepsverband.


Route: Loop via het Hoofdpad of het Wandelpad richting de haven Marina de Eemhof. Rederij De Zuidwal vertrekt ieder uur vanaf het Strandpaviljoen. Het schip is toegankelijk voor rolstoelen, wandelwagens, voetgangers, fietsers èn hun fietsen. Het park is gelegen aan het Eemmeer, wat ideaal is voor watersportliefhebbers.


Ontdek ook de unieke jachthaven van het park. De Eemhof ligt midden in de natuur, langs een groot meer, het Eemmeer. Naar details pagina Toon op kaart. Ga door naar vacatures, Zoeken Sluiten. Dus huur eens een boot en vaar er op uit.


De Eemhof is gelegen aan het Eemmeer en heeft een eigen jachthaven! Of trakteer uw kinderen op een dagje Dolfinarium, Walibi World en de Bataviawerf in Lelystad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts